Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Kropp Sol

Brunere og lengre farge uten å skade huden!

on
26. juni 2018

Du hører om det hele tiden! Det er ikke så bra å være ute i solen så lenge av gangen. Solen gjør mye godt for både humøret og påfyll av det nødvendige D-vitaminet, men solen kan også i værste fall føre til hudkreft.

Rynker, solskader og for tidlig aldring ser foreløpig ikke ut til å bekymre oss nordmenn nevneverdig. Det er ikke farlig! Hudkreft er der i mot ganske så mye farligere. Jeg møter mange som har blitt flinke til å beskytte seg med SPF, men jeg møter minst like mange som ler bort fakta om at Norge ligger på verdenstoppen i hudkreft. Jeg anbefaler alle å bruke mye mer solkrem, og mange sier at de har solkrem liggende fra i fjor som de tenker de skal bruke opp i løpet av sommerferien.

Når jeg da forteller at en 30 ml solkrem skal brukes opp på 2-3 dager når du er på solferie, får veldig mange fryktelig dårlig samvittighet. De får dårlig samvittighet ovenfor meg! Men det er jo heller seg selv og sine nærmeste man bør tenke på!

Derfor har jeg en god nyhet for deg som er “brunoholiker”, og det er at nå har det kommet mange produkter på markedet som booster brunfargen du får ved å være ute i solen. Du kan dermed oppholde deg mye kortere i solen, og samtidig få en nydelig farge som faktisk, ja faktisk, holder veldig mye lengre.

Det betyr mindre brent hud, mindre rynker, mindre pigmenteringer, mindre av andre solskader og mindre fare for føflekkreft og andre former for hudkreft.

Du får tanboostere i forskjellig type produkter – sminke, solkrem, aftersun, dusjsåper og oljer. De inneholder litt forskjellige ting. Noen har betakaroten i seg som gir en flottere farge, mens andre har  ingredienser som trigger melaninet, det vil si fargestoffet som gjør at du får brunfarge. Denne teknologien har blitt brukt en stund, også i selvbrunere som gir farge veldig lenge.

For min del har det betydd at jeg har fått helt ok farge, selv om jeg knapt nok har vært ute i solen den siste varme tiden. Helt genialt!

  • Sololje med betakaroten: Vichy, Idéal Soleil SPF 30
  • Bronzing Gel med blant annet mineraler: Guerlain, Terracotta Réve D`Été
  • Aftersun med Tan Prolonging Complex: Dior, Dior Bronze, Baume de Monoï After Sun
  • Forbereder huden før den skal i solen, brukes en uke før soling: Decleor, Tan Activator Oil Serum
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT