Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt

Santhanskrans i ørene

on
22. juni 2018

I to dager nå har jeg vært på en fantastisk reise med Lancôme til Paris! Lancôme er noe av det mest franske du kan tenke deg, og alt de gjør er bare så utrolig vakkert, pedagogisk, gjennomført og, ja, fransk! I går var vi ute på et lite slott som ligger litt utenfor Paris. Helt nydelig, og du får vite mer litt senere om hva vi egentlig var der for.

En av aktivitetene vi skulle gjøre var å lage øredobber av blomster, og da tenkte jeg, herregud, dette er jo en kjempeidé til Sankthansaften som er i morgen. Jeg er elendig til å lage blomsterkranser, selv om jeg synes at det er noe av det fineste i verden! Jeg hadde nok klart det om jeg absolutt ville, men tålmodigheten min til å sette meg ned for å bruke tid på det er ikke alltid til stede.

Det du rett og slett gjør er å bruke litt store øreringer som utgangspunkt. Du kan kjøpe de på hobbybutikker, men det finnes mange varianter i kjedebutikkene du kan bruke. Og er du som meg så har du sikkert noen liggende hjemme.

Du bruker mørk papirteip, sånn som blomsterbutikkene bruker. Du må teipe på hver enkelt blomst av gangen, ellers vil de ikke sitte på.

Voilà! Det er det hele, og det tar faktisk ganske så kort tid! Du bestemmer helt selv hvor mange blomster du vil bruke – pompøse som disse eller elegant med en enkel blomst og noen blader. Mine er farget av eventet jeg var på, men i morgen ville jeg ha gått for markblomster!

Ønsker deg en vakker Sankthansfeiring!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT