Ansikt

Santhanskrans i ørene

I to dager nå har jeg vært på en fantastisk reise med Lancôme til Paris! Lancôme er noe av det mest franske du kan tenke deg, og alt de gjør er bare så utrolig vakkert, pedagogisk, gjennomført og, ja, fransk! I går var vi ute på et lite slott som ligger litt utenfor Paris. Helt nydelig, og du får vite mer litt senere om hva vi egentlig var der for.

En av aktivitetene vi skulle gjøre var å lage øredobber av blomster, og da tenkte jeg, herregud, dette er jo en kjempeidé til Sankthansaften som er i morgen. Jeg er elendig til å lage blomsterkranser, selv om jeg synes at det er noe av det fineste i verden! Jeg hadde nok klart det om jeg absolutt ville, men tålmodigheten min til å sette meg ned for å bruke tid på det er ikke alltid til stede.

Det du rett og slett gjør er å bruke litt store øreringer som utgangspunkt. Du kan kjøpe de på hobbybutikker, men det finnes mange varianter i kjedebutikkene du kan bruke. Og er du som meg så har du sikkert noen liggende hjemme.

Du bruker mørk papirteip, sånn som blomsterbutikkene bruker. Du må teipe på hver enkelt blomst av gangen, ellers vil de ikke sitte på.

Voilà! Det er det hele, og det tar faktisk ganske så kort tid! Du bestemmer helt selv hvor mange blomster du vil bruke – pompøse som disse eller elegant med en enkel blomst og noen blader. Mine er farget av eventet jeg var på, men i morgen ville jeg ha gått for markblomster!

Ønsker deg en vakker Sankthansfeiring!

Legg igjen et svar