Makeup,  Øyne

Smink bort tunge øyelokk! Her er de vanligste tabbene!

Det spørsmålet jeg får flest ganger er hvordan sminke øynene riktig slik at de ikke ser så tunge ut. Her har jeg sminket øynene mine på to ulike måter, den måten som flest damer sminker seg og den måten jeg mener du bør sminke deg om du har problemer med tunge øyne og tunge øyelokk!

Du ser jo at det er forskjell på øynene mine, men skjønner du egentlig hva jeg har gjort? Joda, øynene miner er jo ulike, men jeg har kun gjort noen små justeringer som gjør at det ene øyet ser fryktelig dratt, tungt og slitent ut, mens det andre øyet faktisk har fått et lite løft og har mer energi.

Jeg har jo en del sminkekurs, og det er dette de fleste får en aha-opplevelse av!

Her har jeg også kun brukt de vanligste fargene dere damer bruker, og det er krem og brunt. Ja, også pitte litt lilla på det ene øyet! Men hva har jeg egentlig gjort? Her er de vanligste feilene, og slik bør du gjøre det!

DE VANLIGSTE FEILENE

  • Du glemmer å ta med hele øyepartiet så først må du fjerne blå ringer og røde partier med concealer.
  • Du legger lys skygge eller ingen skygge på øverste del av lokket, og mørk skygge kun på nedre del av lokket. Du bør legge mørk skygge mye lengre opp slik at det dekker folden som henger. Husk også å legge nok farge!
  • Du følger øyets fasong når du legger kajalen. Du bør føre kajalen litt oppover i ytterkant slik at du ikke trekker øyet ned.
  • Du bruker bare en farge, noe som resulterer i at du ikke klarer å legge fargen jevnt. Du må velge minst to farger, og den lyseste bør ligge under den mørke slik at fargene glir inn i hverandre.
  • Du legger skygge og kajal under vippekanten under øyet, noe som gir Michael Jackson-effekt. Legg kajalen på våtlinjen, og dytt skyggen inn i vippene.
  • Du bruker bare litt maskara på vippene, og ofte på undervippene også. Har du tunge øyne bør du unngå maskara på undervippene. Legg heller raust på overvippene slik at øynene dras oppover.

Legg igjen et svar