Ansikt,  Behandlinger

Jeg har testet “injeksjon” uten nåler – se før og etter!

Det er mye fokus på hud for tiden, og det utvikles stadig nye metoder for å bekjempe pigmentering, rød hud, mangel på glød og volum samt linjer og rynker – for å nevne noe. Det utføres flere injeksjoner enn noen gang, men det har også kommet alternativer som skal gjøre effektive injeksjoner overflødige.

Jeg har testet flere former for oksygenbehandlinger før der man sluser vitaminer og andre godsaker inn i huden med oksygen under trykk. Alle har virkelig gitt gode resultater.

Men i våres testet jeg Midi Jet Vital hos 5 Zenzes, og den må jeg si imponerte meg. Da møtte jeg også den tyske hudlegen Dr. Dirk som kommer jevnlig til Oslo for å utføre sine behandlinger, blant annet denne.

– I flere år har jeg utført mesoterapi der man bruker nål for å sprøyte inn vitaminer og lignende inn i huden. Med denne behandlingen trenger du ingen nåler, det er ingen smerte eller ”nedetid”, men det er den samme konsentrasjonen med virkestoffer og du får et mye mer homogent resultat. Med denne behandlingen kan vi virkelig skreddersy behandlingen fordi du kan behandle for eksempel porer, kviser, couprose og mangel på glød på samme tid, sier Dr. Kirk.

Han forklarer at det som kommer ut av maskinen er 20 km/t jetstrøm med medisinsk vann og luft. Med jetstrømmen kan de tilføre huden antioksidanter, vitaminer, mineraler, antiaging som kan behandle kviser, pigmentering, couprose, store porer, tørr hud og så videre fordi behandlingen når helt ned til 4-5 mm, altså dermis som ligger under epidermis (overhuden).

Så til min test! Behandlingen er holistisk, og derfor startet den med akupressur der de plasserer luften på spesielle punkter i hodebunnen og i ansiktet som virkelig får deg til å slappe av (det ser du på “akkurat våknet opp”-øynene mine på etterbildet), men også stimulere energien i ansiktet.

Deretter ble huden drenert for overflødig væske og avfallsstoffer. Etter det ble huden renset renere enn jeg noen gang klarer å rense selv. Porene blåses nemlig rene i 45 graders vinkel slik at alt støv og fett forsvinner.

Så tilførte behandleren huden ulike substanser med oksygen, og i mitt tilfelle fikk jeg masse fukt (du ser at linjene rundt munn er anderledes), porene ble mindre, hudstrukturen jevnere og så brukte behandleren en såkalt concealer som dempet rødheten.

Det er flere ting du ikke kan se på et bilde, men huden ble plumpet og rødheten ble mye roligere enn det som synes på bildet. Jeg ble imponert over hvor jevn huden min ble, hvor glatt og plump huden ble, og hvor lenge effekten faktisk varte etter kun en behandling. Det siste har noe med at behandlingen trigger  fibroblastene som produserer elastin og kollagen som er med på å plumpe opp huden.

Og ikke minst, akupressure som de startet behandlingen med var virkelig helt rå! Den fikk meg til å slappe helt av, noe som faktisk gir en enda bedre effekt av hvilken som helst behandling.

Legg igjen et svar