Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Sensitiv for parfyme, men har lyst til å bruke det en gang i blant? Test ut disse parfymestiftene!

on
5. september 2016

Le Soft Perfume, kaller Isabelle Masson-Mandonnaud parfymene sine. Hun er en av de som sto bak kosmetikkkjeden Sephora i sin tid. Men nå bruker hun tiden på noe helt annet, nemlig å lage parfymer av helt naturlige ingredienser. På stift!

De er faktisk så milde at de nå kan kjøpes på apoteket!

Faktisk er det god pleie i dem også, og siden duftene ikke er spesielt sterke ønsker hun at du skal bruke litt tid til å påføre duftene. Lukk øynene, og smør litt på sinnarynken, under haken, på brystet, på halsen og andre steder du måtte ønske.

Påføringen av denne parfymen er rene terapien!

Og har du sett de fine tegningene og mønstrene på etuiene? De er enda tydeligere på esken parfymestiften kommer i. Det er Isabelle Masson-Mandonnaud selv som har tegnet dem. Faktisk lager hun tegningene først, så kommer navnet og til slutt skapes duften.

Og om du lurte på det, så er Sabé er Isabelles kallenavn.

Elsker konseptet, og du finner garantert en duft som du kan putte i vesken og påføre akkurat når det måtte passe deg!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT