Kropp,  Parfyme

Sensitiv for parfyme, men har lyst til å bruke det en gang i blant? Test ut disse parfymestiftene!

Le Soft Perfume, kaller Isabelle Masson-Mandonnaud parfymene sine. Hun er en av de som sto bak kosmetikkkjeden Sephora i sin tid. Men nå bruker hun tiden på noe helt annet, nemlig å lage parfymer av helt naturlige ingredienser. På stift!

De er faktisk så milde at de nå kan kjøpes på apoteket!

Faktisk er det god pleie i dem også, og siden duftene ikke er spesielt sterke ønsker hun at du skal bruke litt tid til å påføre duftene. Lukk øynene, og smør litt på sinnarynken, under haken, på brystet, på halsen og andre steder du måtte ønske.

Påføringen av denne parfymen er rene terapien!

Og har du sett de fine tegningene og mønstrene på etuiene? De er enda tydeligere på esken parfymestiften kommer i. Det er Isabelle Masson-Mandonnaud selv som har tegnet dem. Faktisk lager hun tegningene først, så kommer navnet og til slutt skapes duften.

Og om du lurte på det, så er Sabé er Isabelles kallenavn.

Elsker konseptet, og du finner garantert en duft som du kan putte i vesken og påføre akkurat når det måtte passe deg!

Legg igjen et svar