Kropp,  Kroppspleie,  Sol,  Tester

Test av bronzere for kroppen

Jeg elsker den gylne glansen og utjevnende effekten bronzere har på huden min, og derfor bruker det egentlig ganske så jevnlig hele året igjennom. Huden blir virkelig så mye mer innbydende når den blir glattet og jevnet ut slik at små skjønnhetsfeil i huden synes mindre. Dessuten lukter de så godt av ulike oljer som minner som sommer og sol, og det kan man jo ikke bli annet enn glad av!

Selvfølgelig er bronzere aller penest å bruke på allerede brun hud fordi de fremhever brunfargen ytterligere, og ingenting er vel vakrere enn glansfull og gyllen hud. Men jeg bruker også bronzere nå på begynnelsen av sommeren for å dempe de blåhvite leggene mine og selvfølgelig for å få mer glød i huden når jeg skal på julebord.

Bronzere er også supre til å forlenge fargen du har fått i sommer eller til å gjøre selvbruningen jevnere når den begynner å gå bort fra huden.

Jeg synes det er vanskelig å utpeke en favoritt fordi de dekker så ulike behov. Men mulig Sothys og Youngblood passer de aller fleste!

Jeg har derfor testet tre ulike former for bronzere. Den ene er krem med perlemorskimmer som har som oppgave å forfine huden. Så har jeg testet skimmeroljer og til slutt mørkebrune kremer.

Aller først ser du hvordan huden min ser ut uten produkt på! Det ene beinet er faktisk mørkere enn det andre!

SKIMMERKREM

Sanctuary, Wonder Body er på venstre beinet, og har perlemor med rosa skinn i seg. Den dufter nesten like mye hele tiden, så du må like duften (den lukter godt). Jeg har brukt denne på vinteren også, og på grunn av rosaskinnet synes jeg den fungerer bedre da.

Youngblood, Mineral Illuminating Tint gir godt med farge, og perlemorskimmeret er også bronsefarget. Denne jevner huden godt, gir passe med skimmer og farge, og derfor har jeg brukt den mye på forsommeren.

SKIMMEROLJER

Disse to oljene lukter påfallende likt, men bortsett fra det er de ganske forskjellige.

Elizabeth Arden, Dare to Bare er på venstre bein. Oljen må ristes veldig godt, men selv da skiller den seg litt for mye på huden. Oljen er litt vanskelig å påføre jevnt, mulig fordi skimmerflakene er så store. Olje trekker ikke spesielt godt inn i huden heller. Åpningen på flasken er også stor, noe som gjør det vanskelig å porsjonere ut riktig mengde. Altså ingen favoritt!

Vichy, 3-Gold Oil har jeg brukt jevnlig siden den kom. Oljen er på spray, noe som gjør den enkel å porsjonere. Den trekker også ganske godt inn i huden slik at den føles nærende. skimmeret er i tre ulike metallfarger, noe som gjør huden superfin!

MØRK KREM

Sothys, Beautifying Legs Enhancer er på venstre bein, og den lukter bare så utrolig godt! Kremen er super å fordele ut slik at den blir jevn veldig fort. Fargen er ikke for mørk, noe som gjør at den passer for veldig mange. Huden får også godt med fuktighet og masse glød.

Kissed by Mii, Instant Shimmer Contemporary Tanning Lotion gir en ganske mørk farge. Den må jobbes raskt inn i huden, eller så tørker den og lager striper. Den er allikevel veldig enkel å fordele ut og få jevn, og det er ingen tvil om at det duse skimmeret gjør huden veldig flott. Denne sitter som bare det på huden!

Legg igjen et svar