Annonse

Perfekt glød med praktisk Self-Tan Drops og Pads!

Vi har kommet over halvveis i vårmånedene, men det er først nå i det siste at det har vært mulig å sette seg ut i solveggen i en t-skjorte eller genser uten å bruke en tykk jakke over eller tulle seg i et stort skjerf. For selv om sola har glimret i sitt nærvær så har den på ingen måte gitt fra seg noe varme. I alle fall ikke der jeg har oppholdt meg!

Selv om jeg bruker solkrem daglig, så har jeg fått ganske god farge i ansiktet. “Problemet” er at fargen stopper ved kjeven, for jakker og skjerf har effektivt stoppet sola i brune huden min.

Ikke det at jeg har brydd meg nevneverdig over det, men da jeg skulle ha på meg kjole her forleden med bare bein og bart bryst oppdaget jeg den lett snodige forskjellen mellom ansikt, hals og bryst. Og selvbruning er jo en veldig enkel måte å jevne ut forskjellen på!

Jeg bruker jevnlig selvbruning, spesielt på kroppen. Men noen ganger synes jeg det er et ork. Jeg må sette av tid fordi jeg virkelig ikke klarer å sove med det, og jeg må passe på klærne. For selv om produktet reklamerer med at det ikke skal lukte den vante selvbruningslukten, så gjør den ofte det allikevel.

Nå har jeg testet Self-Tan Drops og Self-Tan Pads fra Swiss Clinic, og jeg må si de er helt geniale! For det første lukter de helt minimalt av selvbruning. For det andre blir resultatet så utrolig bra uten noen form for skiller eller ujevnheter.

Self-Tan Drops skal brukes på dagen under din vante hudpleie, mens Self-Tan Pads påfører du superenket på huden før du legger deg for natten. Du trenger ikke tenke så mye, og påføringen er veldig enkel og rask å utføre.

Swiss Clinic Self-Tan Drops er mer enn bare selvbruning. Den tilfører også huden fuktighet og beskyttende antioksidanter. Påfør huden noen dråper, og lar dem virke på huden i 15 minutter før du påfører din vanlige hudpleie – selvfølgelig etter at du har renset og skrubbet huden. Fargen blir ikke veldig mørk, men du får en fin glød. Om du ønsker mer farge kan du gjøre rutinen en gang til litt senere på dagen, men for meg var det unødvendig.

Jeg testet Swiss Clinic Self-Tan Drops i tre dager med påføring på morgenen. Den tredje dagen brukte jeg dråpene kun på hals og bryst.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads skal brukes om natten, og den stryker du over ren hud. Den inneholder mye fukt slik at du kan bruke den alene. Det fungerte ikke for meg, så jeg fulgte opp med min vante hudpleie etterpå.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads er såkalt pillow proof, og akkurat det var jeg litt spent på. Men det fungerte godt. I løpet av natten legger jeg meg ofte på den ene siden, og jeg lurte veldig på om det ville gi forskjell i fargene fra side til side. Til og med det gikk fint, for begge sidene hadde samme farge. Padsene luktet litt mer enn dropsene, men ikke spesielt mye.

Jeg brukte padsene i to netter, med kun på hals og bryst siste natten. Så på disse tre døgnene med drops og pads er det ikke lengre forskjell på fargen i ansiktet og på halsen. Helt genialt!

Har du lyst til å teste og se selv hvor utrolig fin glød huden din får, kan du kjøpe Swiss Clinic sine Self-Tan produkter HER!

Jeg er også så heldig at jeg får gi deg 15% rabatt på selvbruningen! Bruk bare rabattkoden TONE15, så får du produktene til rabattert pris. Kos deg med produktene, og nyt våren og sommeren!

Legg igjen et svar