Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Sol

Trikset som sørger for at du har på nok solkrem på!

on
26. april 2018

I det siste har jeg fått veldig mange spørsmål om hvor mye solkrem er egentlig de 3 ml du skal ha i ansiktet! Solsesongen har jo startet, og over alt blir du oppfordret til å bruke mer solkrem. Først og fremst for å forebygge hudkreft, men også for å forhindre både skjemmende pigmentflekker, linjer og rynker.

I flere år har jeg skrevet om i flere medier og forklart de jeg møter på om hvor viktig det er å påføre nok mengde solkrem av gangen. For det er jo slik at om du ikke bruker nok mengde, ja, så får du heller ikke den SPFen om står på tuben.

Faktisk har du kun rundt SPF 5 på huden om du påfører noe særlig mindre enn 3 ml i ansiktet og 30 ml på kroppen. Det betyr at du kun har beskyttelse i rundt 50 minutter (SPF 5 X 10 minutter). Og det er ganske lite når du har påført en SPF 50, som i teorien skal holde i 500 minutter.

Men er du som meg så tipper jeg du synes det kan være ganske så klissete å ta på så store mengder med krem av gangen. Det trekker rett og slett ikke inn i huden. For en stund siden snakket jeg med hudlege Dr. Diana Howard. Hun har vært med på å utvikle produkter for Dermalogica i over 20 år.

For det første mener hun at man ikke kan bruke nok solkrem, og skulle vi gjort det helt riktig (om man er livredd for kreft og eldes raskere enn nødvendig) så skulle vi ha tatt av sminken annen hver time for å påføre ny mengde solkrem – hver dag hele året. Men slik fungerer det jo ikke! Heldigvis fikk jeg et veldig godt tips som sikrer at du får på deg nok krem når du først tar på, og som faktisk fungerer veldig godt.

Påfør solkrem to ganger med 5-10 minutter i mellom! Da rekker kremen å trekke inn i huden før du påfører neste lag. Da er det i det minste stor sjanse for at du har fått på nok mengde som gir SPFen som står på tuben!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT