Hår,  Pleie,  Tester

Test! Tykkere hår med serum

Jeg har snakket med internasjonale frisører, og de kan fortelle at kvinner mister mer hår enn noen gang! Hodebunnen synes tydelig, hårfestet går høyere opp i pannen, i tillegg til at hårkvaliteten er generelt dårligere!

Det er flere grunner til det! Blant annet har frisørene trukket frem at vannkvaliteten lengre sydover er langt dårligere enn det vannet vi er vant med her i Norge. Det er også en av grunnene til problemet ikke er fullt så stort her i Norge!

En annen grunn til at håret blir tynnere er kostholdet vårt, noe som egentlig er ganske lett å justere. Får vi for eksempel ikke i oss nok vitaminer vil både hud og hår bære preg av det! Våre vitale organer har nemlig første prioritet på vitaminer og mineraler vi får i oss fra maten vi spiser, og om det er noe igjen går det ut til hud og hår!

Men det er en ting som har ført til at vi mister mer hår, også her i Norge, og det er stress! Stress har dessverre blitt vanlig i samfunnet vårt, og i media har vi jo fått med oss at det er for høyt stressnivå blant kvinner i alle aldre. Når det går nok tid får det selvfølgelig konsekvenser for mange ting. Blant annet håret, som jeg tar opp her nå.

Kroppen blir jo i ulage, og de vanlige mekanismene blir forstyrret. Det er jo noe av det samme som skjer når man blir skikkelig syk og må gå på medisiner, eller når man føder. Da er det selvfølgelig andre funksjoner som også spiller inn!

Når noe blir et problem er skjønnhetsbransjen på alerten med en gang! Derfor finnes det også masse produkter der ute som er med på å øke sirkulasjonen i hodebunnen og få håret til å gro igjen!

Jeg har ikke tenkt så veldig på at jeg har hatt så tynt hår. Men jeg har sett på noen bilder av meg selv gjennom det siste året, og det har fått meg til å tenke litt! Håret mitt har faktisk vært tynnere, noe du kanskje kan se på bildene over! Og, jeg har hatt veldig mye stress i meg!

Nesten hver dag i hele vinter har jeg massert inn serum i hodebunnen, i tillegg til å bruke veldig pleiende sjampo og balsam som jeg også har massert godt inn i hodebunnen. Jeg har brukt disse produktene fordi det har vært en så kald vinter, og fordi jeg har hatt lyst til å bevare hodebunnen frisk og myk.

Jeg har nemlig til tider hatt irritasjoner med litt kløe fordi bunnen har vært skikkelig tørr. Det er et resultat av at jeg har vært dårlig med å bruke hatt om sommeren, og brukt feil type sjampo til håret. Siden jeg har kort hår har jeg ikke alltid vært like bevisst på sjampoen slik dere med langt hår kan være, noe som har resultert i at hodebunn og hår har blitt tørt.

Den svært gode effekten jeg ser og merker av serumet jeg har brukt i så mange måneder er at håret faktisk er tykkere og sunnere! Jeg har mer hår, og det vokser raskere enn noen gang!

I disse månedene har jeg brukt Sisley sitt serum. Jeg har brukt det fordi jeg liker følelsen den gir i hodebunnen, og så elsker jeg duften! Den føles som rene terapien, og som sagt er jeg svært positivt overrasket over effekten den har hatt på hodebunn og hår. Selv etter en så hard og lang vinter er det ikke et fnugg av noe tørt, hverken i hodebunnen eller i håret!

En måte jeg merker forskjellen på er at håret faktisk er lettere å style, og det henger liksom med på en annen måte. Det er uavhengig av klippen, for jeg har hatt veldig flinke frisører til å klippe meg!

  • Hair Ritual by Sisley, Revitalizing Fortifying Serum
  • Inno-Derma, Epigen Hair Lotion

Legg igjen et svar