Makeup,  Øyne

Blå linerfavoritt!

I forrige blogginnlegg skrev jeg om den nye rougetrenden der målet ikke nødvendigvis er å forme ansiktet, men å tilføre glød. Du kan lese mer om den superfine trenden HER!

Sammen med rougen brukte jeg en blå kajal! Både blåfargen, liner og kajal er superhot denne våren! Fordelen med å bruke en farget liner er at du trenger egentlig ikke noe mer, for den gir så fin effekt i seg selv.

Denne er fra Sisley, og jeg synes den er superfin fordi den har litt glitter i seg! Den glir superbra på huden, du trenger ikke varme den opp og den sitter veldig godt på. Eneste minuset er at den er litt dyr, men det er den jammen verdt.

Du kan bruke den alene, men jeg synes den er superfin sammen med bronse og og kobber! Da blir lineren eksta sommerlig og feriefin!

Legg igjen et svar