Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Hudguruens 1 minutts tips for en sunn hud

on
12. mars 2018

For litt siden var jeg så heldig å møte på hudguru Ole Henriksen, som du helt sikkert har sett produktene til i parfymeriene. Han har holdt på i en evighet. For allerede på midten av 70-tallet åpnet han sitt spa på Sunset Boulevard i Los Angeles, og på 80-tallet lagde han sine første hudpleie produkter.

Hvis du noen gang skulle ta turen til spaet hans er det stor sannsynlighet for at du vil møte på en Hollywood-stjerne, for de virkelig elsker både produktene og behandlingene. Ole fortalte meg om dedikerte fans som Katy Perry og Justin Timberlake, og i åreshvis har jeg sett paparazzibilder av Paris Hilton som kommer ut fra Oles spa med en fyldig produkt pose.

Men Ole lar seg ikke påvirke av sin celebre bekjentskapskrets og den store suksessen han har over hele verden. Du skal lete etter en mer elskverdig og omtenksom person som Ole. Når jeg møter han for intervju på en restaurant ved Akerselva i Oslo er det som om vi allerede kjenner hverandre. Og når han får vite at vi har en felles bekjent blir han varm om hjerte.

Vi snakker jo om veldig mange ting, både bakgrunnen hans, prosjekter han holder på med, livsstil, ulikheter mellom amerikanske og norske kvinner (det kommer jeg tilbake til) og hudpleie. Når jeg spør han om hva norske kvinner gjør feil når det kommer til hudpleie svarer han følgende:

– Skrubb! Det blir veldig ofte glemt! Men det er nøkkelen til en sunn hud. Om du ikke eksfolierer huden vil de aktive ingrediensene aldri nå inn til huden, forklarer Ole.

– Men jeg ser godt at du eksfolierer huden din, bemerker Ole. Og det gjør jeg!

Jeg møter jo på veldig mange kvinner både gjennom jobben min og privat. Og jeg opplever akkurat det samme. Mange av dere eier ingen skrubb i det hele tatt, om dere har en så bruker dere den svært sjeldent. Mange kvinner som setter seg i stolen min forteller meg at de sliter med tørr og irritert hud. Det både ser og kjenner jeg ganske godt.

Men jeg spør alltid om de skrubber huden sin, for noen kan ha en form for hudsykdom eller går på sterke medisiner som gjør at huden bli tørr. 99% av de jeg spør gjør ikke det. Derfor har jeg begynt å ta med peeling på fotoopptak slik at vi får fjernet den tørre huden, slik at sminken skal blir fin. Og hver gang får de en aha-opplevelse.

Her er noen forskjellige peelinger av likt slag og lommebok! Har du veldig sensitiv hud vil jeg anbefale en enzympeeling i stedet for en med korn. Alle sammen er raske og effektive å bruke.

  • Biotherm, Wonder Mud: Mild og effektiv maske som sitter på i 3 minutter.
  • Omorovicza, Blue Diamond Resurfacing Peel: Passer for sensitiv hud. 2-3 nutter på huden.
  • Dermaceutic, Mask 15: Skal sitte på 1-2 minutter.
  • Emma S., Treatment Enzyme Peel: Rimelig og effektiv. Sitte på i 1 minutt.
  • Elixir Professional, Even Tone Advanced: Skal sitte på 1-2 minutter.
  • Melly Moon, Exfoliating Silk Cocoons: Veldig mild for daglig eksfoliering.
  • Ole Henriksen, Pore-Balance Facial Sauna Scrub: Blir først varm, så kald.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT