Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup

Produktene du trenger for en solkysset look

on
27. juni 2017

11

For noen få uker siden gjorde jeg hår og makeup for disse sommerbildene til klesmerket Kashmina. Lucky me (pendler mye), så holder de faktisk til i Drøbak hvor jeg bor. En solfylt ettermiddag i slutten av mai dro vi altså ned til mitt favorittsted i Drøbak for å ta bilder, nemlig det gamle badehuset i Badeparken.

“Vi” er designeren Monica Bergem, stylist og kundeansvarlig Maria Amor Kvalheim, fotograf Ida Bjørvik, modell Helene og meg.

Før du får vite hvordan du får til solkysset hud skal du først få vite pitte litt om Kashmina. De holder da til på torget i idylliske Drøbak, og plaggene designes der av Monica. Klærne er av 100% ren kasjmirull, uten innblanding fra annen ull eller kunstige fibre. Og det kan jeg love deg at du kjenner når du tar på plaggene! De er altså så utrolig myke! Jeg har i alle fall fått meg et par favoritter som jeg ønsker meg.

Så til selve sminken! Jeg starter alltid med god hudpleie, og har du tørr hud må du skrubbe huden først ellers vil hverken hudpleien virke eller sminken bli fin. Pure Vitamin C & Centella Asiatica Extacts fra Klairs beskytter både mot UV-stråler, gjør forbedringer i huden og gir glød. Med andre ord helt perfekt under solkremen din.

Så legger jeg et lett lag over hele ansiktet med YSL Top Secret CC Creame i fargen Apricot. Den er noe av det beste jeg har testet, og passer de fleste hudtoner. Den jevner huden lett og gir glød.

 

Etter det reduserer jeg blå ringer under øynene med YSL Touche Éclat Neutralizer. Den er virkelig super på blå øyne. I tillegg bruker jeg den direkte på pigmenteringer jeg har i huden, for den duser ned de også.

Så er kommer første ledd i highlightingen der jeg bruker highlighter-pennen Laura Mercier Candleglow som også har en del concealer i seg. Den legger jeg litt oppå ringene under øynene, rundt øynene, på toppen av kinnbeina, på neseryggen og haken. Smelt den til det usynlige inn i huden med fingrene dine.

Elizabeth Arden Bold Illuminating Liquid Highlighting inneholder ørsmå lysfrembringende pigmenter. Den dytter jeg på hele øyelokket, i øyekroken, på toppen av kinnbeina og på kanten av overleppa. Den gir en superfin fuktig glød til huden.

Jeg virkelig elsker kremrougen, og Sisley Phyto-Blush Twist i fargen Petal er favoritten om dagen. Legg den rett under kinnbeina og bruk fingrene til å fordele produktet utover til den er i ett med huden. Jeg pleier også å ta litt på den ene fingeren som jeg stryker på øyelokket og ytterste del av øyebeinet. Det skal kun gi et hit, og er med på å tilføre ansiktet ungdommelighet.

Du kan holde deg til de to siste produktene, men jeg liker også å blande Sisley Phyto-Blush Twist i fargen Glow i overgangene på kinnbeina og litt ekstra på øyelokket. Den tilfører litt mer varme og en smule matthet slik at strukturen i ansiktet blir mer spennende. Du kan også bruke bare den i stedet for Elizabeth Ardens produkt. Forresten, den er også super å bruke på leppene under en gloss!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT