Kropp,  Parfyme

En kjærlighetshistorie

I dag har mannen min og jeg 10-årsjubileum! Neida, vi har ikke bryllupsdag, og det er heller ikke denne dagen vi ble kjærester. I dag er muligens den dagen jeg husker aller, aller best – helt nede på detaljnivå. Da startet et nytt kapittel i livet mitt, og derfor føyer denne dagen seg inn i rekken av viktige hendelser som har preget og formet meg til den jeg er.

Tirsdag 5. desember møtte jeg han som skulle bli mannen min for første gang! Det hadde jeg absolutt ikke trodd den gang, og heller ikke de første månedene etter at vi møttes heller. Jeg kan i alle fall si at det ikke har vært mange kjedelige dager, og det har vært ti særdeles innholdsrike år!

Vi har giftet oss, bygd et par hus, sjauet, skiftet et par jobber, reist og festet, kjeftet og ledd, og ikke minst tilbrakt mangfoldige timer foran peisen med et glass rødvin eller to.

Nå vet jeg at du lurer på hva Victor & Rolfs Flowerbomb har med vårt 10-årsjubileum å gjøre, men det skal jeg forklare deg nå!

Jeg har nemlig et nært forhold til mange av mine parfymer. Jeg er veldig bevisst på hvordan jeg bruker duftene mine og når jeg bruker dem. Du kan si at jeg har en duftgarderobe som jeg bruker etter humør og anledning.

Nå bruker jeg ikke Victor & Rolfs Flowerbomb, som faktisk var banebrytende da den kom i 2005, så mye lengre. Men jeg brukte den veldig mye for ti år siden dag jeg datet mannen min, og spesielt da jeg skulle på date. Du kan si den var signaturduften min, og jeg vet at han elsket den!

Faktisk digger han den enda, og i dag skal jeg definitivt gå med den som et minne fra vår nyforelskede begynnelse.

Jeg er så heldig og ha flere samleobjekt av duften som har blitt en klassiker, for hver desember kommer blomsterbomba i en vakker festdrakt! Den er i begrenset opplag, så om du liker duften og synes det er stas med ekstra vakre flakonger må du skaffe deg den nå. Eller ønske deg den til jul!

Og om du vil ha et partytriks så er det å spray Flowerbomb ut i lufta og gå inn i skyen naken. Da fordeler nemlig den sensuelle parfymen seg passe jevnt og kraftig over hele kroppen.

Legg igjen et svar