Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

En kjærlighetshistorie

on
5. desember 2016

I dag har mannen min og jeg 10-årsjubileum! Neida, vi har ikke bryllupsdag, og det er heller ikke denne dagen vi ble kjærester. I dag er muligens den dagen jeg husker aller, aller best – helt nede på detaljnivå. Da startet et nytt kapittel i livet mitt, og derfor føyer denne dagen seg inn i rekken av viktige hendelser som har preget og formet meg til den jeg er.

Tirsdag 5. desember møtte jeg han som skulle bli mannen min for første gang! Det hadde jeg absolutt ikke trodd den gang, og heller ikke de første månedene etter at vi møttes heller. Jeg kan i alle fall si at det ikke har vært mange kjedelige dager, og det har vært ti særdeles innholdsrike år!

Vi har giftet oss, bygd et par hus, sjauet, skiftet et par jobber, reist og festet, kjeftet og ledd, og ikke minst tilbrakt mangfoldige timer foran peisen med et glass rødvin eller to.

Nå vet jeg at du lurer på hva Victor & Rolfs Flowerbomb har med vårt 10-årsjubileum å gjøre, men det skal jeg forklare deg nå!

Jeg har nemlig et nært forhold til mange av mine parfymer. Jeg er veldig bevisst på hvordan jeg bruker duftene mine og når jeg bruker dem. Du kan si at jeg har en duftgarderobe som jeg bruker etter humør og anledning.

Nå bruker jeg ikke Victor & Rolfs Flowerbomb, som faktisk var banebrytende da den kom i 2005, så mye lengre. Men jeg brukte den veldig mye for ti år siden dag jeg datet mannen min, og spesielt da jeg skulle på date. Du kan si den var signaturduften min, og jeg vet at han elsket den!

Faktisk digger han den enda, og i dag skal jeg definitivt gå med den som et minne fra vår nyforelskede begynnelse.

Jeg er så heldig og ha flere samleobjekt av duften som har blitt en klassiker, for hver desember kommer blomsterbomba i en vakker festdrakt! Den er i begrenset opplag, så om du liker duften og synes det er stas med ekstra vakre flakonger må du skaffe deg den nå. Eller ønske deg den til jul!

Og om du vil ha et partytriks så er det å spray Flowerbomb ut i lufta og gå inn i skyen naken. Da fordeler nemlig den sensuelle parfymen seg passe jevnt og kraftig over hele kroppen.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT