Ansikt,  Lepper

4 leppebalmer som gjør leppene litt ekstra fine!

Om sommeren blir leppene tørre på grunn av solen, men nå som det er vinter og ganske kaldt ute blir leppene tørre på grunn av flere ting. Hovedårsaken er at leppene blir dehydrerte, og det har blant noe med at miljøet vi oppholder oss i til en hver tid er ganske tørt. Den kalde luften ute er tørr, og suger til seg alt som er fuktig. Men luften innendørs er også veldig tørr nå om dagen, og det er fordi vi fyrer i peisen og øker gradene på varmeovnen.

Huden på leppene er ganske tynn, i tillegg til at leppene ikke har noe særlig med beskyttende fett som hindrer at fuktigheten i leppene fordamper. Huden skrumper litt sammen, det dannes små rifter i huden, og dermed føles leppene tørre og såre! Da sier det seg selv at vi må gjøre litt ekstra for leppene for å beskytte dem!

Balmer hjelper leppene til å holde fuktigheten inne i leppene. Her er fire pleiende balmer som også gjør leppene litt ekstra fine!

Caudalíe, French Kiss Tinted Balm: Fargen i balmen gir en anelse bærfarge til leppene. Den er 98% naturlig, og inneholder antioksidanten polyfenol fra druer, bivoks, castorolje, solsikkeolje og ekstrakt fra aloe vera.

Elizabeth Arden, Around the World Lip Protectant: Egentlig en limited edition i pakke med en super skrubb, men den fås I andre varianter også. Den inneholder blant annet sheasmør, honning og palmetresmør slik at leppene blir ekstra blanke.

Dior, Addict Lipglow: Balmen gir leppene dine en naturlig blush, akkurat som når du har kysset. Den reagerer med kjemien i leppene dine, og derfor kan den gi ulike nyanser fra person til person. Den pleier leppene med blant annet mangosmør.

Lancôme, L`Absolu La Base Rôsy: En nydelig balm som gir leppene et hint av rosa. Balmen, som også kan være en primer, pleier leppene med blant annet jojobasmør og vitamin A.

Legg igjen et svar