Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

Smink pigmentert og rød hud jevn og naturlig – uten foundation!

on
19. juli 2017

Dette innlegget publiserte jeg i august i fjor, men her er det så mange tips som jeg tror du kan ha nytte av!

I dag skal jeg vise deg hvordan du kan få fin hud uten å bruke hverken foundation eller pudder, selv om du både har pigmentering og rød hud. Jeg er veldig fan av at huden ser sunn og naturlig ut selv om du jukser til med litt sminke. Det finnes selvfølgelig mange superfine foundationer på markedet, men mange ganger blir de brukt på feil måte, i alle fall etter min smak!

Ofte synes jeg rett og slett at du ikke får så veldig mye finere hud av å kline på masse foundation og pudder. Snarere tvert i mot! Hvis du i tillegg har valgt feil nyanser kan huden se både mer sliten, gusten, eldre og ikke minst blodfattig ut. Dessverre ser jeg også litt for mange dragqueens der ute, og det synes jeg er litt trist!

En foundation skal bare fremheve gløden i huden og gi en naturlig, jevn hudtone. Den skal rett og slett være en forlengelse av hudpleien din, og ikke skjule dårlige hudvaner!

Men nå skal jeg vise deg hvordan du kan få jevn og fin hud uten å bruke tradisjonell foundation og pudder, og disse produktene har jeg brukt denne gangen:

  • La Prairie, Cellular Radiance Perfecting Fluid Pure Gold
  • Dr. Obagi, Oclipse Smart Tone
  • YSL, Forever Light Creator CC Cream, Apricot
  • MAC, Prep+Prime Highlighter, Bright Forecast
  • YSL, Touche Éclat, NO. 2
  • Nilens Jord, Blush Creamy Touch, No. 708
  • Giorgio Armani, Fluid Sheer, No. 2

SLIK GJØR DU:

Slik ser huden ut før jeg påfører produktene! Den er lett rød, har noe pigmentering og gropene under øynene er litt blå.

For at resultatet skal bli bra må du starte allerede med hudpleien. Huden er selvfølgelig renset, og jeg har tatt på litt øyekrem. Jeg bruker også kun kremsminke for å få et mest mulig naturlig resultat.

Først smurte jeg ansiktet med fluiden fra La Prairie. Det er et serum med masse lysreflekterende partikler i seg. Nå er en fryktelig dyr, men veldig mange merker har serumer som tilfører huden glød.

Så la jeg på solkremen fra Obagi som også har partikler i seg jevner hudtonen og strukturen på huden. Du kan si det er solkrem, krem og primer i ett.

Til slutt la jeg på CC-kremen fra YSL i fargen Apricot som virkelig er en favoritt! Huden blir enda litt jevnere og får glød uten at den dekkes.

Så starter jeg med korrigeringen! Begynner med highlighteren fra MAC som har såpass med oransje i seg at den fungerer som en concealer. Den dekker blå ringer og pigmentering. Bruk fingeren til å blende ut produktet!

Bruk highlighter fra YSL til å lette opp og jevne overgangene i ansiktet der jeg har lagt strekene! Bruk fingeren til å blende ut produktet til det usynlige.

Litt farge må man ha for å se sunn og frisk ut, men det er mye penere å ha kontrollert farge enn blussende, rødt ansikt. Kremrouge er helt fantastisk! Legg litt under kinnbeinet, så former du ansiktet litt samtidig. Igjen, bruk fingrene til å blende ut til det usynlige.

Jeg bruker også litt på øyelokket og leppene.

Som en prikk over i-en dytter du på flytende highlighter med en anelse skimmer eller perlemor i på toppen av kinnbeina, inne i øyekroken, på øyebeint og på leppekanten. Du kan bruke din vanlig highlighter også, men perlemoren er rett og slett creme de la creme!

Da blir resultatet slik! Naturlig, og ingen tenker på at du har sminket deg noe særlig, selv om du faktisk har jukset ganske mye.

PS! Jeg har kun sminket halve ansiktet!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT