Kropp,  Kroppspleie,  Parfyme

Hjemmespa – fordi du fortjener det (Pssst – perfekte julegaver)!

Det er bare noen få dager igjen til jul, og og du kjenner helt sikkert på det samme som meg at det den siste uken kan bli litt slitsom. Mye som skal bli ferdig på jobben slik at du kan ta juleferie med god samvittighet, mange fester og avslutninger (noe som jo er veldig hyggelig), siste innkjøp av julegaver, mat, julebakst og et hus som skal være julerent.

Om du fortsatt mangler noen gavetips, så skal du få noen her. Hva med å gi produkter til et lite hjemmespa? Du kan for eksempel lage badesalt selv som du putter opp i små glass sammen med en bodylotion og noen t-poser. Eller du kan sette sammen noen produkter i reisestørrelse som du kan putte oppi en dekorativ pose.

Produktene under er nydelige å gi bort enkeltvis, sette sammen i pakker eller – aller helst – nyte selv i ditt eget velfortjente hjemmespa i romjulen. De dufter fantastisk, virker avslappende og gir god pleie til huden.

Duftlys setter stemningen, og det finnes så mange varianter der ute slik at du kan finnes en som passer til din smak. Denne er The Ritual of Anahata fra Rituals med beroligende dufter av rosentre og furu.

Den lille oljen fra Darphin er helt magisk. Som mannen min sier, “nå har du tatt på deg noe beroligende”. Den er med vetiver, og er ekstremt drøy. Ta litt olje på fingertuppene, og trekk pusten dypt med hendene foran ansiktet. Smør den på ansikt og hals som en maske når du sitter i badekaret eller bruk den som et serum under kremen din – eller begge deler.

Badeolje er supert å bruke om du har tørr hud. Et bad kan faktisk gjøre vondt verre om du sliter med tørr hud. Oljen kompenserer for dette. REN Moroccan Rose Otto Bath Oil dufter nydelig, og har en beroligende effekt på sinnet. Men oljen i seg selv har også en beroligende effekt på huden. Denne nydelige esken er perfekt som gave.

Jeg elsker kroppsproduktene til Laura Mercier. De har blant annet nydelige kremer og dusjsåper med gourmet dufter som sitter på huden veldig lenge. Denne badesåpen dufter søtlig av amber, vanilje og honning.

Skrubb er en selvfølelig del av et sparituale, og et must for å ha god hud. Ritual of Dao er en gammel, kinesisk filosofi som streber etter å finne indre ro og harmoni. Denne skrubben dufter virkelig deilig. Det fine med Rituals er at de også har miniutgaver av produktene sine!

Det er viktig at huden får god næring og pleie etter et bad eller en lang dusj med skrubb, slik at huden ikke blir tørr. Disse tre kroppskremene er helt rå, og veldig drøye.

Darphin er et fransk hudklinikk- merke, noe som merkes på Silky Moisturizing Lotion. Den gir virkelig spafølelsen med  ren og delikat duft og silkemyk konsistens som trekker raskt inn i huden.

Sisley Restorative Body Cream er den beste kremen jeg noen sinne har prøvd. Den rett og slett transformerer tørr hud til god hud på aller første påføring. Det er også første gang mannen min har gitt skryt til en krem. Han kan nemlig ikke fordra kremer! Men så er den også veldig dyr, da!

Rudolph Body Lotion er kremen du skal bruke om du også bryr deg om naturen og miljøet. Acai Antioksidant Body Lotion er en virkelig god og næringsrik krem, og jeg anbefaler også skrubben i samme serie. Acai er en sterk antioksidant som har en ekstra beskyttende effekt på huden.

Spray eller parfyme i en behagelig duft er den perfekte avslutningen på et sparituale. Her får du en ansiktspray med gode olje, forfriskende kroppsspray og en økologisk “second skin”-parfyme.

Caudalíe Beauty Elixir en en klassiker som jeg har brukt periodevis i flere år. Den inneholder blant annet druer, rosmarin, rosevann og myrra, og er en real oppkvikker for sansene. Den har en beroligende effekt på huden, og har også god effekt på hudoverflaten. Elsker den!

Eau de Declaré Refreshing Spray kan beskrives som fuktighetsgivende kroppsduft. Jeg vil si at den er en perfekt avslutning på et bad. Den inneholder solsikkeolje, tranebær og rosmarin som alle er kjent for sine velgjørende egenskaper på huden. Dessuten dufter den mykt av solbær, musk og liljekonvall.

Til slutt, men ikke minst, skal jeg presentere for deg Rudolph Care sin nye duft som er verdens første parfyme som både er Nordic Ecolababel og Cosmos-sertifisert. Signature Notes er 100% naturlig, og inneholder ingen av de 26 allergenene. Den er pudret og nedtonet, og du kan spraye den over hele kroppen uten at det blir for mye. En perfekt avslutning på et hjemmespa!

Legg igjen et svar