Blogg

Årets influencer: Beauty

Jeg fikk en så utrolig hyggelig mail på lørdag av Vixen-sjefen Ida Elise Eide Einarsdottir! Du har muligens allerede fått det med deg, for jeg har selvfølgelig annonsert nyheten i gledesrus på facebook. Jeg er nemlig semifinalist som Beauty Influencer i Vixen Influenser Awards, og det er virkelig stas! Jeg er kjempestolt, og utrolig glad for å være i selskap med så utrolig mange flink folk.

Jeg er så takknemlig for at du leser bloggen min, og jeg har så mye mer jeg vil dele med deg innen skjønnhetens herlige, morsomme verden! Skjønnhet er så mye mer enn det siste innen leppestift og øyeskygge. Det er virkelig så mye spennende stoff som jeg vil skrive mer om og dele med deg.

Men aller først nå så håper jeg du har lyst til å stemme på meg – ikke bare en gang, men mange ganger. Du kan nemlig gi din stemme hver 12. time helt frem til midten av januar. Jeg sier på forhånd tusen, hjertelig takk for dine stemmer!

OG HER KAN DU GÅ INN OG STEMME!

Legg igjen et svar