Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Blogg

Årets influencer: Beauty

on
17. desember 2017

Jeg fikk en så utrolig hyggelig mail på lørdag av Vixen-sjefen Ida Elise Eide Einarsdottir! Du har muligens allerede fått det med deg, for jeg har selvfølgelig annonsert nyheten i gledesrus på facebook. Jeg er nemlig semifinalist som Beauty Influencer i Vixen Influenser Awards, og det er virkelig stas! Jeg er kjempestolt, og utrolig glad for å være i selskap med så utrolig mange flink folk.

Jeg er så takknemlig for at du leser bloggen min, og jeg har så mye mer jeg vil dele med deg innen skjønnhetens herlige, morsomme verden! Skjønnhet er så mye mer enn det siste innen leppestift og øyeskygge. Det er virkelig så mye spennende stoff som jeg vil skrive mer om og dele med deg.

Men aller først nå så håper jeg du har lyst til å stemme på meg – ikke bare en gang, men mange ganger. Du kan nemlig gi din stemme hver 12. time helt frem til midten av januar. Jeg sier på forhånd tusen, hjertelig takk for dine stemmer!

OG HER KAN DU GÅ INN OG STEMME!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT