Blogg

For et år! Her kommer en liten kavalkade fra bloggen!

Jeg kan ikke annet enn å være takknemlig for jobben jeg har! Jeg koser meg, har det gøy, treffer på nye mennesker stadig vekk som beriker dagene mine og lærer masse nytt hele tiden. Fy søren så heldig jeg er! Men jeg Absolutt ingen dag er lik! Det eneste som er felles for alle dagene er at jeg står opp til cirka samme tid hver dag, og at jeg aldri hviler på laurbærene.

Dagene mine går i alt fra å skrive på denne bloggen, skrive artikler for magasiner og andre, dra på pressemøter, intervju folk, gjøre styling, sminke og ordne håret på modellene på foto- og filmopptak, holde kurs og foredrag, veilede og forberede. Jeg har også vært så heldig å bli invitert på turer til utlandet der jeg har snakket med og intervjuet mennesker som står bak produktene du bruker med forskning og ideer.

Disse personene inspirer meg veldig, og jeg blir alltid så utrolig glad og oppglødd etter møter med folk som virkelig brenner for det de gjør.

Under ser du noen få høydepunkter gjennom året som jeg har skrevet om på bloggen. Sett inn nøkkelord i søkefeltet på bloggen for å lese mer (og kanskje finner du mange andre saker med tips som kan interessere deg. Mye av det jeg gjør kommer hverken frem på bloggen eller på mine sosiale medier – både av hensyn til kunden og fordi jeg av og til er litt dårlig til å huske alt.

Skrev fire utgaver av fagmagasinet Spabeauty før det dessverre ble nedlagt. Den siste kom ut i januar.

I januar var jeg med på å arrangere Pop Yoga sammen med Birgitta Strobel på Grand Hotel, hvor jeg også holdt et beauty-innlegg om parfyme og trening.

Så heldig som fikk intervjue hudguru Ole Henriksen i februar!

Har testet mange behandlinger gjennom året. Her er jeg første i Norge til å teste den trendy spabehandlingen The Mindful Touch fra Natura Bissé i mars.

I mars hoppet jeg for første gang på den rosa hårtrenden. Rosa holder fortsatt stand, men vårens hotteste nyanse blir lilla.

April åpnes med test av ajurvedisk massasje på The Well - noe alle burde ha testet!

I april kom Atelier Cologne til Norge. Jeg intervjuet gründeren Christophe Cervasel allerede i desember.

I april dro jeg på ekspedisjon til La Roche-Posay! En fantastisk reise der jeg lærte mye om syk og generell tørr hud. Besøkte behandlingssenter og fabrikk. Bør leses!

Det jeg ikke visste var at jeg også skulle bo på det eldgamle slottet Château Touffou, som var en helt unik og fantastisk opplevelse.

Et lite bykst til juni! Da var jeg så heldig å bli invitert til Lancôme sine laboratorier og forskningssenter i Paris.

Fikk også med meg min egen dagsferske Genetifique!

Og mitt svært så personlige lab-skap! Imponert!

Dagen etter var det en annen del av Lancôme som skulle fremheves, nemlig rose. Da fikk jeg muligheten til å snakke med forskersjefen selv Delvigne Veronique, som jeg også har møtt tidligere.

Lancôme er overdådige, og det ble aldri spart på rosene i alle fall!

Her lærte jeg blant annet om hvorfor tekstur er så viktig for en krem og hva som får kremen til å bli slik den kommer i krukken din.

I juni var jeg så heldig å bli invitert til den franske ambassade på French Beauty Day. Der møtte jeg som eneste journalist franske leverandører som ønsker å komme inn på det norske markedet. Så mye spennende!

Med meg fikk jeg mange produkter som jeg har testet.

I juli dro jeg til Paris igjen for å være med på lanseringen av verdens første veganske nisjeduftmerke, Le Couvent des Minimes. Merket er egentlig flere hundre år gammelt, men har relansert seg selv med nydelige dufter. Igjen, for noen inspirerende mennesker - både sjefen selv og parfymørene bak!

I september møtte jeg Shannon Pirie Charles i Stockholm - en utrolig inspirerende makeupartist og talsmann for makeupmerket It Cosmetics.

I oktober ble jeg blondine i forbindelse med et inspirerende møte med colorist Briana Cisneros og Antonio Corral Calero som begge er ambassadører for Moroccanoil. Alt som skjedde i mellom får du med deg på instagram!

Briana er en fryd å møte, så engasjerende og inspirerende! En av de kuleste damene jeg har møtt!

Dyktige Antonio er virkelig skjønn! Pjusker rundt deg og passer på at du har det bra! Her vet jeg faktisk ikke hvordan jeg ser ut som blondine enda, og jeg må innrømme at det var et lite sjokk!

I oktober tester jeg også alger på hud og kropp, blant annet med Voya. Testet også testet på vårparten.

I november og desember har jeg testet ut flere type behandlinger og produkter, og møtt på mange herlige mennesker som du skal få høre mer om. Du får en liten smakebit her på hva du skal få lese mer om i den nærmeste fremtiden her!

Desember har jeg blant annet brukt til å inspirere deg til å teste ut nye sminketeknikker.

Legg igjen et svar