Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Din største hudpleiesynd er å bruke feil produkter!

on
21. mars 2017

Det sier hudguru og dr. Rachael Eckel! Hun mener at feil produkter kan ødelegge huden og gi deg flere problemer. Og hun har vel så rett, så rett! Men jeg må jo innrømme at det ikke alltid har vært så enkelt å vite hva som er bra for akkurat min hud. Nå vet jeg sånn cirka hva huden min trenger, men allikevel kan jeg inne i mellom lure på hva som faktisk passer huden min.

Jeg vet jo det at mange for eksempel blir fristet til å kjøpe med seg kremer når de er på reise. Taxfreen på Gardermoen og andre flyplasser er jo designet for at vi skal bli fristet til å kjøpe masse produkter vi tror vi trenger, og for alt jeg vet så har du like mange kremer som ikke funker for deg som på bildet.

For det er jo så mange fantastiske hudpleieprodukter der ute – ikke minst i denne haugen -, men det er ikke dermed sagt at de er fantastiske for din hud.

Du har helt sikkert også opplevd at en krem som var ment for å passe huden din ikke gjør det allikevel. Det står på krukken at den er for din tørr hud, men den gir liksom ingenting. Konsistensen kan også være helt annerledes enn du hva du foretrekker. Den er for lett, for tykk, kleber eller oppfører seg litt rart.

Tipset mitt er å gå til profesjonelle for å vite hva huden din faktisk trenger, og bruke penger på akkurat de produktene de sier du skal bruke. Da er jeg sikker på at du både blir mer fornøyd med resultatet og du slipper å bruke penger på produkter du ikke kan bruke.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT