Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

Tørr hud? Her er 5 tips som gjør underverker både for huden din og lommeboka di!

on
14. november 2017

Det er ganske vanlig å få tørrere hud på kroppen når det blir kaldere i været. Den kalde og tørre lufta ute har en tendens til å trekke ut fuktigheten vi har i huden, og om vi ikke passer på blir huden bare verre og verre. Altså har den tørre huden noe med klimaet vi bor i, men også med våre hygieniske vaner å gjøre.

Selv kan jeg virkelig ikke fordra å ha verken tørre legger, ru hud på lårene, sprukne albuer eller nupper på armene! Og bortsett fra de to til tre kaldeste ukene midt på vinteren klarer jeg å holde huden glatt og myk. Det er nesten sånn at jeg legger min ære i å ha myk og god hud, og det har jeg gjort siden jeg var tenåring!

Jeg har snakket med veldig mange kvinner som har så tørr hud at den klør. De sliter også med nupper på armer, rumpe og lår, og lurer på om jeg vet om en spesiell krem som tar knekken på problemet (de har brukt den tykkeste fra apoteket) eller hvorfor de i det hele tatt har sånn hud.

Jeg lover, ingen krem alene kan bøte på tørre nupper og tørrhvite legger! Det må faktisk noen endringer til, spesielt på dine dusjvaner. Og du vil merke forbedring allerede etter noen få dager!

SLIK GJØR DU

Det er et 5 ting du må ta tak i, og du sparer både huden og lommeboka di.

  1. Bruk lunket vann når du dusjer! Varmt vann fjerner hudens naturlige fettstoffer på samme måte som fett fra en panne du har stekt mat i.
  2. Dusj så kort tid som mulig, og hopp over ”stå og kose seg eller våkne” – tiden. Vann i seg selv har en uttørkende effekt på huden. Noen ganger kan du til og med hoppe over en dusj! Herregud, du er jo ikke møkkete!!!
  3. Du trenger ikke såpe inn kroppen, med mindre du har svettet veldig etter en hard treningsøkt eller blitt veldig, veldig, veldig møkkete. Såpen som renner nedover kroppen fra sjamponeringen holder i massevis. Vask kun under armene og i underlivet med mild vask, gjerne med oljer i.
  4. Fordel olje eller en god hudkrem i mengde som størrelsen på et kronestykke over hele mens huden fortsatt er litt fuktig. Mer trenger du ikke, resten fikser huden selv!
  5. Altså siden jeg gikk på ungdomsskolen har jeg skrubbet huden min med en hampvott, salt- eller sukkerskrubb minst en gang i uka for å fjerne tørre hudceller. Da slipper du hvitt flass (blir ekstra tydelig når du blir brun på sommeren), du bruker mindre hudkrem og kremen får faktisk anledning til å virke! Husk fuktighetskrem etter skrubben!

Gjør du dette hele tiden vil du få fin og glatt hud etter veldig kort tid! I tillegg sparer altså penger på å bruke mindre strøm, vann (for deg som har vannmåler), såpe og krem. Det er kjapt en storbytur, det!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT