Makeup

Dette finner du (nesten) alltid i vesken min!

Jeg er av den sorten som ikke bytter vesker hele tiden. Jeg bruker stort sett en veske hele tiden, og i de siste fem månedene har jeg brukt denne vesken som jeg kjøpte fra TSH for sikkert for 15 år siden. Jeg tar den stort sett frem på våren, og så bruker jeg den en stund til jeg tenker at nå er det på tide å bytte til noe annet. Da går jeg tilbake til den andre vesken jeg har, som jeg da bruker resten av året.

Jeg har altså ikke noe seksuelt forhold til vesker, og for meg vil en veske aldri være en såkalt “god investering som barna mine kan arve”. Da velger jeg heller en klassisk veske som har noe spesielt med seg, og som jeg kan bruke til 90% av antrekkene mine. Så får det heller kræsje litt med antrekket på de siste 10%. Da slipper jeg å bytte over tingene mine hele tiden, og jeg slipper å glemme noe! Det bare er der hele tiden!

Fordelen med akkurat denne vesken er at jeg kan bruke den til både hverdags og til fest, og er derfor helt ypperlig å ha med på tur. Ja, jeg bruker den ellers også, jeg, når jeg skal på jobb.

De fleste jenter liker ikke at noen roter i vesken sin. Jeg får også følelsen av å gjøre noe forbudt selv om noen har bedt meg om å hente mobilen sin. En veske sier faktisk ganske mye om en person, og mange har jo hele livet sitt og litt til oppe i disse store veskene. Jeg liker best litt mindre størrelser. Fordelen med en liten veske er at du faktisk ikke får med deg så mye tull. Det er det ikke plass til!

Jeg tenkte nå å invitere deg inn i min lille veske. Selv om jeg bytter ut varianter etter sesong og hva jeg holder på å teste ut, så vil jeg alltid ha med meg de fleste av disse tingene.

De tre tingene som ligger i midten er Rubis neglfil i glass, en sikkerhetsnål og gjennomsiktig plaster. Negler er det jeg er dårligst på, blant annet fordi jeg alltid holder på med en eller annen form for sjauing. Jeg skal love deg at neglene ryker raskt.

Jeg er ikke den store neglfileren heller, men nå som festsesong er rett rundt hjørnet er det så utrolig praktisk med en “usynlig” neglfil i vesken. Hvor mange ganger har jeg ikke irritert meg over at en ødelagt negl har hengt seg opp i strømpebuksen og laget et lite hull! Dessuten kan du bruke den til å fiske ut ting, om uhellet skulle være ute.

Det gjennomsiktige plasteret har reddet tærne mine utallige ganger. Det er ikke så ofte jeg finner den på apoteket her hjemme, så jeg kjøper alltid med meg når jeg er ute og reiser. Siden den er gjennomsiktig kan jeg bruke den mot gnagsår på tær og hel uten at den synes noe særlig.

Sikkerhetsnålen kan virkelig brukes til alt! Til knapper som ryker, til å holde noe sammen, fiske ut fliser fra fingeren og til å stramme inn plagg når jeg er på fotoopptak.

Jeg har selvfølgelig med meg skjønnhetsprodukter, men jeg absolutt ikke med meg sminkepungen min. Grunnlaget legger jeg på morgenen, og stort sett holder det gjennom hele dagen. Akkurat nå bruker jeg den nydelige La Base Rosy fra Lancôme. Den gir leppene et svakt hint av farge samtidig som den gir god fuktighet til leppene.

Mii Cosmetics sine lipglosser er virkelig blant de beste jeg vet om. De gir så mye næring til leppene samtidig som de gir god farge og glans. Du kan ta den på, og selv om glansen er delvis borte så kjenner du at de fortsatt pleier leppene tre timer etter.

Julisis Gold Handmulsion Day er blant de beste håndkremene jeg har testet. Den kleber over hodet ingen ting, trekker raskt inn i hendene og har en super pumpeeffekt som porsjonerer ut kremmengde helt perfekt. Null gris! Den inneholder faktisk pleiende og beroligende gullessens!

Kajal! Om jeg skal noe spesielt på kvelden eller ønsker å piffe opp sminken er kajal genialt. Det er jo ikke så mye som skal til, og en kajal kan du også bruke som skygge. Jeg liker å legge den på våtkanten samtidig som jeg markerer undervippene ved å prikke inn kajalen. Så bruker jeg fingrene til å jevne kajalen litt utover.

Det samme gjør jeg på lokket. Kajal uten skygge smitter, så derfor lager jeg heller et tynt lag med skygge over hele lokket. Lag en strek langs vippekanten, og gni den utover med fingeren. Denne er svart med litt blått i, og er fra Tom Ford!

Jeg er jo også journalist, så derfor har jeg alltid med meg notatblokk og penn. Nå synes du helt sikkert at det er umoderne, men jeg husker faktisk mye bedre det jeg noterer ned. Joda, jeg bruker notater på mobilen, og når jeg skal ha lengre intervjuer bruker jeg alltid lydopptaker.

Men en liten notatblokk er faktisk mer håndfast. Dessuten kan jeg bruke den til å notere ned ting jeg vil spørre om underveis, samtidig som opptakeren går.

Solbriller et et must! Det både forebygger grå stær, slitne øyne, rynker i pannen, sinnarynken mellom brynene og kråketærne på utsiden av øynene.

Synes du at det mangler noe? Joda, jeg har penger, kort og mobilen med meg også!

Legg igjen et svar