Makeup,  Sminkekurs

Lyst til å lære mer om sminke?

Det er mange som har spurt meg om jeg kan vise dem hvordan de skal sminke seg, hvilke produkter de trenger og ikke minst hvordan de skal bruke de ulike produktene. Det har jeg gjort noe med, og arrangerer forskjellige kurs.

Men så er det jo slik at det ikke alltid passer på akkurat de dagene jeg har satt opp eller at du synes det er litt langt å reise til Oslo.

Det er da det er så greit å ta kontakt med meg, så kan vi finne ulike tidspunkt og løsninger som kan passe for deg, dine venner og kolleger.

DETTE TILBYR JEG

  • Jeg gjøre ulike type kurs, og de tar 3 timer. Det høres mye ut, men jeg lover deg at den tiden går veldig fort. For meg er det viktig at du lærer alt fra grunnen av. For å si det sånn, det går ikke an å bygge på taket før du har satt opp reisverket først.
  • Jeg og mine samarbeidspartnere kan gjøre ulike eventer for deg, for eksempel bursdager, venninnekveld, utdrikningslag og sminke og hårstyling til ulike anledninger.
  • Skal du gifte deg? Jeg og mine samarbeidspartnere kan gi deg en fantastisk start på den store dagen din. Vi gjør både brud, forlover og alle andre som har lyst til å pynte seg litt ekstra til festen.

PRISER

Ta kontakt for pristilbud! Jo flere som bestiller samtidig jo bedre pris får du!

toneskipa@gmail.com

Legg igjen et svar