Makeup,  Øyne

Dama bak Touche Éclat samarbeider med svensk vippemerke

Ærlig talt, så har jeg aldri vært helt på løsvipper! Jeg synes at det er så utrolig mange gode maskaraer på markedet, og siden jeg har ganske gjennomsnittlige vipper i tykkelse og lengde får jeg stort sett til å forme vippene med masse volum og lengde når jeg ønsker det.

Men jeg har alltid med meg løsvipper i sminkekofferten min! Selv om det ikke er så veldig ofte bruker jeg løsvipper eller punktvipper på enten de som har usedvanlig korte vipper, ikke har vipper i det hele tatt eller når det skal virkelig være partylook.

Men her om dagen fikk jeg teste Sweed Lashes! Av en eller annen grunn oppdaget jeg dette svenske vippemerket i omtrent samme sekund som det ble lansert i Sverige for et par år siden. Jeg har alltid likt det enkle, men nydelige designet på esken, i tillegg til at utvalget er veldig bredt.

Siden de fleste forpakningene på løsvipper er helt håpløse designmessig har Sweed Lashes rett og slett vært en drøm å bruke til plukksider og sminkeguider for KK og HENNE når jeg har ønsket å ha med løsvipper. Jeg har også vært superfan av at de har brune og blonde vipper også! Tenk så lekkert det må være å få fyldige, naturlige, blonde vipper!

I tillegg til at de er veldig fine å se på i eskene sine så er de også superfine på! Jeg har foreløpig kun testet de enkleste og mest naturlige, men det er allikevel løsvipper som gir god effekt. Du trenger ikke liner for å skjule den vanligvis så kjipe limkanten.

Faktisk skjønte ikke mannen min at vippene mine var fake før jeg rev dem av da jeg skulle legge meg på kvelden! Det synes jeg er godt gjort!

Gabriella Elio er dama bak merket, og hun har lang fartstid innen skjønnhetsbransjen. Blant annet er hun makeupartist, og har hatt mange svenske kjendiser på sin kundeliste. Hun savnet noen ordentlige vipper i god kvalitet som kunne brukes av både profesjonelle og av den vanlige jenta i gata. Dermed ble Sweed Lashes en realitet i 2015, og det har virkelig vært en suksess!

Men nå har hun gjort et samarbeid med Terry de Gunzburg som står bak det luksuriøse kosmetikkmerket by Terry. Nettopp på grunn av sin eksklusivitet, og at det ikke har vært på det norske markedet så veldig lenge, så er det ikke sikkert at du kjenner til det så godt. Men jeg kan love deg at produktene er helt fantastiske!

Terry de Gunzburg manglet løsvipper i sin kolleksjon, men fordi det ikke har vært så mye virkelig bra på markedet har hun ikke hatt det i sitt sortement. Helt til nå som hun har fått øynene opp for Sweed Lashes!

Da hun var på lanseringen av de nye vippene med Sweed i Oslo fikk jeg den ære av å sitte til bords med henne, og for en dame! Selv om jeg har sett de vakre produktene hennes i alle utenlandske magasiner må jeg må innrømme at jeg ikke kjente til produktene hennes så veldig godt!

Men et produkt du garantert kjenner til er tryllepennen og kultproduktet Touche Éclat fra YSL! Hun er nemlig dama bak det som skulle bli verdens mest solgte sminkeprodukt, og som absolutt alle merker har etterlignet!

Mens Yves Saint Laurent fortsatt levde var hun kreativ direktør for YSLs sminke. Et av hennes varemerker som makeupartist er en perfekt hud med masse glød! Hun pleide å blande foundation med fuktighetskrem og toner som hun påførte huden med kost.

Da Touche Éclat ble lansert i 1992 var det over hodet ikke noen makeupartister som tenkte på å tilføre huden glød. Det var det matte og pudrete som var idealet den gangen! YSL var heller ikke like begeistret som henne i begynnelsen, men de har virkelig noe å takke Terry de Gunzburg den dag i dag!

I kolleksjonen Sweed by Terry finner du vipper som du kan bruke til alle anledninger. Alle skal også finne en variant som passer for sin øyeform. Téte à Téte er den jeg har på meg på bildet! Den passer til hverdags, til deg som ønsker en naturlig look og om du har små øyne. Skulle du ønske mer effekt kan du sette på et par punktvipper i tillegg!

De er enkle å få på, enkle å få av og enkle å rense! Fordi de er håndlaget med naturlig hår er de også veldig holdbare.

Legg igjen et svar