Kropp,  Parfyme

3 sexy parfymetriks alle kvinner bør kunne

Jeg har vært så utrolig heldig å få møte en rekke parfymører! Jeg blir alltid like fasinert og entusiastisk når jeg skal intervjue en person som faktisk kreerer parfymene tusenvis av kvinner og menn tar på seg hver eneste dag. Ikke bare det, men parfymer blir jo en del av oss, og understreker både personligheten vår og sinnsstemningen vi vil være i.

Hver eneste gang lærer jeg noe nytt. Det kan være noe innen teknologi, om hvordan molekylene oppfører seg, historie, trender, egenskaper til ulike duftnoter, pluss mye, mye mer.

Ikke minst har jeg lært hvordan du bør påføre parfyme (og ikke), og de mest sexy måtene skal du få vite om nå. Om du er bevisst kan du virkelig oppnå det du ønsker ved å legge ut små hint i stedet for å dynke hals og håndledd ned.

Få med deg høstens feminine parfymer HER!

PARFYMER BHEN

Dette trikset beskrev Guerlains parfymetrener så innmari fint, og er faktisk veldig intimt og sensuelt. Du skal spraye parfyme kun i bhen, og ingen andre steder. Når du er på date eller skal ut og danse vil parfymen først kunne oppleves når mannen holder deg inn til seg.

Parfymen blir varmet opp av huden innenfor bhen, og blir puffet oppover når han trykker deg inn til seg. Det blir som en intim duftgave som kun han får oppleve.

BAK KNEHASENE

Vi er jo vanedyr, og som regel påfører vi parfymen i halsen eller på håndledd. Hvorfor disse to stedene er de mest populære, og ikke nødvendigvis de beste stedene skal jeg nok fortelle om en annen gang.

Men det er jo bak knehasene som er det mest sexy, og selvfølgelig når du har på deg skjørt. Om det er kaldt, og du må gå med strømpebukse, skal du spraye strømpebuksen i stedet før du tar dem på!

Kluet er at når du går bortover gulvet eller veien vil skjørtet vifte parfymeduften bak deg som et lett slør, ja egentlig som et ekstra fottrykk. Duften er ikke konstant eller kvalmende slik “ettermelet” ditt blir når du påfører for mye i halsen.

DUFTENE SKJERF

Å parfymere tilbehør er absolutt ikke noe nytt. I gamledager var det vanlig å bruke både parfymerte hansker og tørkler. Og det er det som er så utrolig romantisk! Det er liksom noe italiensk chic over det, noe i alle fall jeg synes er super hot! Parfyme legges igjen som personlige, feminine spor som minner om deg hele veien.

Spray skjerfet lett når du holder det oppe i lufta, og la det tørke i noen sekunder før du tar det på. Tynne skjerf fungerer best, men jeg er sikker på at et velduftende, vakkert ullskjerf også fungerer.

Legg igjen et svar