Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

Skap din egen eksotiske sommerfølelse

on
3. august 2017

Jeg må innrømme at jeg alltid har elsket dufter som går i den mer orientalske og eksotiske retningen. Joda, jeg liker godt friske sitrusdufter og blomstbomber, men jeg kommer alltid tilbake til dufter med krydder, eksotiske blomster, amber og vanilje.

Mulig det er fordi jeg har reist til så mange land der lukter av krydder, røkelse, varmt jordsmonn, solmoden frukt, åpen ild, stekte bananer og annen smaksrik mat er en naturlig del av omgivelsene jeg har vært i. Det rett og slett gir meg veldig gode vibber, og jeg merker at jeg slapper veldig av!

Disse fire produktene gir meg den ultimate, eksotiske spafølelsen, og jeg trenger hverken dra til Amazonas, Marrakech, Santiago, Havana, Ao Nang eller Tulum for å få den rette, eksotiske sommerfølelsen! Du kan faktisk skape noe av go´følelsen fra ferien din med dusjsåper, oljer, kremer og parfymer som er inspirert av der du har vært på reise.

PRODUKTENE

  • Alber Elbaz par Frédéric Malle, Superstitious: Duften er laget for å være litt mystisk og sensuell, og kan brukes av både menn og kvinner. Duften består av olje fra tyrkisk rose, egyptisk sjasmin, røkelse, sandeltre og hahitisk vetiver. En nydelig og varm duft, men du må være litt forsiktig med mengden. Denne kan ikke påføres som en lett sitrus!
  • Rituals, The Ritual of Hammam, Ultra Hydrating Black Soap: En utrolig deilig såpe som er farget svart. Den inneholder eukalyptus som har en veldig oppløftende effekt på sinnet ditt. Den rett og slett klarner hodet ditt. Såpen inneholder pleiende olivenolje, slik at når du påfører såpen i dusjen så blir faktisk huden myk!
  • Oribe, Côte d´Azur Replenishing Body Wash: Oribe sin dusjsåpe dufter slik sjampoene dufter. Den duften har jeg alltid likt, og gir en luksuriøs spafølelse. Den inneholder ulike type oljer som gjør at huden ikke tørker ut når du dusjer. Blant ingrediensene finner du engkasrse, søt mandel, amber, pasjonsblomst og soya.
  • Sothys, Hair and Body Shimmering Oil: Jeg er stor fan av skimmeroljer, det rett og slett gjør huden min så utrolig mye finere! Det er viktig at du ikke bruker for mye av gangen, for det er utrolig kjipt når oljen ikke trekker inn i huden på grunn av for stor mengde. Denne fra Sothys lukter helt nydelig av eksotiske blomster, musk og vanilje i tillegg til at skimmeret legger seg fint på huden.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT