Kropp,  Kroppspleie

Skap din egen eksotiske sommerfølelse

Jeg må innrømme at jeg alltid har elsket dufter som går i den mer orientalske og eksotiske retningen. Joda, jeg liker godt friske sitrusdufter og blomstbomber, men jeg kommer alltid tilbake til dufter med krydder, eksotiske blomster, amber og vanilje.

Mulig det er fordi jeg har reist til så mange land der lukter av krydder, røkelse, varmt jordsmonn, solmoden frukt, åpen ild, stekte bananer og annen smaksrik mat er en naturlig del av omgivelsene jeg har vært i. Det rett og slett gir meg veldig gode vibber, og jeg merker at jeg slapper veldig av!

Disse fire produktene gir meg den ultimate, eksotiske spafølelsen, og jeg trenger hverken dra til Amazonas, Marrakech, Santiago, Havana, Ao Nang eller Tulum for å få den rette, eksotiske sommerfølelsen! Du kan faktisk skape noe av go´følelsen fra ferien din med dusjsåper, oljer, kremer og parfymer som er inspirert av der du har vært på reise.

PRODUKTENE

  • Alber Elbaz par Frédéric Malle, Superstitious: Duften er laget for å være litt mystisk og sensuell, og kan brukes av både menn og kvinner. Duften består av olje fra tyrkisk rose, egyptisk sjasmin, røkelse, sandeltre og hahitisk vetiver. En nydelig og varm duft, men du må være litt forsiktig med mengden. Denne kan ikke påføres som en lett sitrus!
  • Rituals, The Ritual of Hammam, Ultra Hydrating Black Soap: En utrolig deilig såpe som er farget svart. Den inneholder eukalyptus som har en veldig oppløftende effekt på sinnet ditt. Den rett og slett klarner hodet ditt. Såpen inneholder pleiende olivenolje, slik at når du påfører såpen i dusjen så blir faktisk huden myk!
  • Oribe, Côte d´Azur Replenishing Body Wash: Oribe sin dusjsåpe dufter slik sjampoene dufter. Den duften har jeg alltid likt, og gir en luksuriøs spafølelse. Den inneholder ulike type oljer som gjør at huden ikke tørker ut når du dusjer. Blant ingrediensene finner du engkasrse, søt mandel, amber, pasjonsblomst og soya.
  • Sothys, Hair and Body Shimmering Oil: Jeg er stor fan av skimmeroljer, det rett og slett gjør huden min så utrolig mye finere! Det er viktig at du ikke bruker for mye av gangen, for det er utrolig kjipt når oljen ikke trekker inn i huden på grunn av for stor mengde. Denne fra Sothys lukter helt nydelig av eksotiske blomster, musk og vanilje i tillegg til at skimmeret legger seg fint på huden.

Legg igjen et svar