Føtter,  Kropp,  Tester

Duell: Den ene fotfilen er så utrolig mye bedre enn den andre!

Denne saken lagde jeg egentlig i fjor sommer før bloggen min i det hele tatt ble lansert. Men saken er like aktuell, og derfor får du den om igjen nå.

I utgangspunktet synes jeg at en elektrisk fotfil er fullstendig overflødig. Men det har kanskje noe med at jeg alltid har stelt føttene mine. Hver eneste uke siden jeg kan huske har jeg filt føttene i totalt et minutt i dusjen, og en eller to ganger i året har jeg laget meg et fotspa hvor jeg har benket meg foran TVen eller satt meg ute på terrassen med et glass vin.

Men nå har jeg ”spart” til tørr hud under føttene til ære for denne testen av to elektriske fotfiler, noe som egentlig irriterer meg siden sokkene lugger. I tillegg synes jeg føtter med tørr, hard rand med hud rundt hælene er skikkelig udelikat og svært lite feminint! Av og til kan det se ut som om hele fotsålen er soppinfisert!

Men dette gjelder dere menn også! Jeg synes ærlig talt dere kan holde orden på føttene deres dere også!

SÅ DUELL

Scholl Velvet Smooth Wet & dry electric foot File kr 540

Den glir utmerket på huden, gir fin hud, er god å holde, har dempet lyd og fungerer like godt på tørr og våt hud. Selv om den er litt stor er den allikevel ergonomisk, og du kommer lett til selv på lilletåa. Fotfilen er oppladbar, noe som er veldig praktisk.

Remington Reveal Perfect Pedi Foot File, kr 300

Huden blir glatt og fin, MEN: Den lugger, henger seg fast, tar tak i huden, spretter og lager en forferdelig plastikklyd. Selve hodet er heller ikke ergonomisk, og plastikken kommer i veien. Du trenger også batterier. Kommer med to ulike hoder.

Eneste positive er at den er lett, men den lette plastikken føles billig. Uff!

Legg igjen et svar