Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Føtter Kropp Tester

Duell: Den ene fotfilen er så utrolig mye bedre enn den andre!

on
16. juli 2017

Denne saken lagde jeg egentlig i fjor sommer før bloggen min i det hele tatt ble lansert. Men saken er like aktuell, og derfor får du den om igjen nå.

I utgangspunktet synes jeg at en elektrisk fotfil er fullstendig overflødig. Men det har kanskje noe med at jeg alltid har stelt føttene mine. Hver eneste uke siden jeg kan huske har jeg filt føttene i totalt et minutt i dusjen, og en eller to ganger i året har jeg laget meg et fotspa hvor jeg har benket meg foran TVen eller satt meg ute på terrassen med et glass vin.

Men nå har jeg ”spart” til tørr hud under føttene til ære for denne testen av to elektriske fotfiler, noe som egentlig irriterer meg siden sokkene lugger. I tillegg synes jeg føtter med tørr, hard rand med hud rundt hælene er skikkelig udelikat og svært lite feminint! Av og til kan det se ut som om hele fotsålen er soppinfisert!

Men dette gjelder dere menn også! Jeg synes ærlig talt dere kan holde orden på føttene deres dere også!

SÅ DUELL

Scholl Velvet Smooth Wet & dry electric foot File kr 540

Den glir utmerket på huden, gir fin hud, er god å holde, har dempet lyd og fungerer like godt på tørr og våt hud. Selv om den er litt stor er den allikevel ergonomisk, og du kommer lett til selv på lilletåa. Fotfilen er oppladbar, noe som er veldig praktisk.

Remington Reveal Perfect Pedi Foot File, kr 300

Huden blir glatt og fin, MEN: Den lugger, henger seg fast, tar tak i huden, spretter og lager en forferdelig plastikklyd. Selve hodet er heller ikke ergonomisk, og plastikken kommer i veien. Du trenger også batterier. Kommer med to ulike hoder.

Eneste positive er at den er lett, men den lette plastikken føles billig. Uff!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT