Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Pleie Stylingprodukter Tester

Hårfavoritter for sommeren!

on
4. juli 2017

Om sommeren liker jeg å ha et hår som ser ut som om jeg har vært ute hele dagen! Lett rufsete som om vinden har blåst liv inn i det. Jeg liker også ideen om å ha det perfekte saltvannshåret, men saltvann fra sjøen har virkelig aldri funket til mitt hår.

Det er rett og slett det mest håpløse som finnes.  I stedet for sexy struktur med perfekte matte bølger og trå volum faller det tynne håret mitt pladask ned og ser veldig fett og slitt ut. Det er i alle fall ikke sexy! Derfor sier jeg takk og lov for alle produktene som er på markedet som kan i alle fall hjelpe meg litt på vei.

Og en ting til, de må lukte friskt og sommerlig! Det rett og slett booster sommerhårfølelsen! Her er fire av mine favorittprodukter for sommerhåret!

Matrix, Mineral Mess Maker

Dette er en saltvannspray som gir medium hold, og som er perfekt i kombinasjon med et annet produkt. Jeg bruker den gjerne sammen med litt matt voks for å forme og gi bedre hold til frisyren min. Jeg synes også at sprayen er passe matt.

Redken, Beach Envy Volume

Da jeg testet ut sjampoen første gang ble jeg litt skuffet, for jeg tenkte at den kom til å gi litt mer tekstur enn hva den faktisk gjør. På mitt hår gir den egentlig ingenting. Men når jeg nå har vent meg til den har jeg funnet ut at den gjør at jeg trenger mindre av stylingprodukter, og det er faktisk veldig bra. Dessuten elsker jeg gelkonsistensen og de herlige duften.

Moroccanoil Dry Shampoo

Jeg er i utgangpunktet en brunette, og jeg vet at denne kommer ut i en for mørkt og en for lyst hår. Siden jeg har lyse striper i håret fungerer denne helt utmerket. Faktisk føler jeg at den visker ut overgangen mellom det lyse og mørke uten å legge igjen hvitt eller grått støv i håret.

COLAB Dry Shampoo - Extreme Volume

Dette er en rå tørrsjampo som faktisk gir mye volum. I samme serie får du også en lettere variant som fungerer som en klassisk tørrsjampo, mens denne er mer som et stylingprodukt å regne. Jeg synes den fungerer best som et finishprodukter etter at du har brukt andre formende produkter i håret først. Dessuten lukter den som såpepulveret de bruker på mer sydlige breddegrader.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT