Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Pleie

To tabber som gjør håret mye fortere fett

on
24. juni 2017

Er du en av dem som stadig sliter med at håret blir fort fett, selv om du vasket det bare for noen timer siden? Tidligere hadde jeg større problemer med det enn nå, spesielt da jeg var tenåring. Det er egentlig ikke noe uvanlig i det, for tenåringer flest har en høyere fettproduksjon enn for eksempel oss over 40.

Men det er spesielt to grunner, eller skal vi egentlig si tabber, som gjør at du sliter unødvendig med fett hår. For et par uker siden møtte jeg på frisør og hårekspert Antonio Corral Calero som har vært global creative ambassador for Moroccanoil helt siden det startet for cirka ti år siden. Siden har han blant annet skapt flere av hårtrendene som vises på catwalken, og som kanskje akkurat du har blitt inspirert til å style håret ditt selv.

Han forklarer at den vanligste feilen er rett og slett å bruke feil sjampo for ditt hår! Det er jo ikke slik at du skal bruke den samme sjampoen hele tiden, og spesielt her i Norge der det er så stor forskjell på klimaet om sommeren og vinteren. På vinteren trenger håret mye mer næring enn nå først på sommeren.

På sensommeren er håret vårt så uttørket av sol, sjø og klor at da trenger det mest sannsynligvis annen pleie igjen.

Den andre grunnen er at du har det for travelt med å komme deg ut av dusjen slik at håret blir fullt av produktrester. Noen sjampoer og balsamer, for ikke å snakke om kurer, trenger flere minutter på å bli skylt ut av håret.

– Jeg vil egentlig si at du bør skylle håret i 5 minutter for å være sikker på at all pleie er ute av håret, sier Antonio, noe som kan virke veldig lenge for mange.

Tipset er å gjøre seg ferdig med hårvasken før du begynner på ansiktsrens og intimsone, og skylle håret mens du fjerner såpen av resten av kroppen og ansiktet samtidig. Så oppsummert bør du bytte til en anbefalt sjampo og balsam for ditt hår og skylle håret lenge nok!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT