Ansikt,  Hudpleie,  Tester

Produktene som redder sensitiv, tørr, rød og irritert hud

Dette innlegget er egentlig en fortsettelse fra gårdsdagens blogginnlegg om behandlingene som gjør underverker for irritert, sår, rød og tørr hud. Det holder nemlig ikke med en superbra behandling som redder huden din der og da om du ikke fortsetter med de rette produktene hjemme i dine daglige hudpleierutiner.

Disse produktene har jeg testet i det siste og de er virkelig gode. De roer ned huden, gir masse fukt og pleie og virkelig får huden til å føle seg vel. Jeg har testet noen av produktene på andre som har hatt litt stresset hud også, og produktene gir en øyeblikkelig effekt som synes på huden.

Det finnes flere produkter i de samme seriene som passer godt sammen med de utvalgte produktene jeg har valgt ut her. Jeg har brukt flere produkter sammen, og alltid med solkrem på toppen.

Starter med det siste først, nemlig solkremen! Som sagt bruker jeg alltid solkrem fordi jeg har en litt sensitiv hud som blir lett brent. Dessuten bruker jeg til tider produkter med ganske aktive ingredienser, og da er solkrem et must! Environ Day Lotion SPF 15 gir veldig mye fuktighet til huden samtidig som den har en antiage effekt og roer ned huden.

Dr. Derm Collagen Hydrogel er med både kollagen og hyaluronsyre som bygger opp huden og binder fukt. Det er virkelig et av mine absolutte favorittprodukter gjennom tidene! Virkelig et SOS-produkt for tørr hud! Jeg har også testet hyaluronsyre-serumet i samme serie, men denne er hakket “gvassere”!

Dr. Derm Calming Cream er en drøm for irritert hud! Huden roer seg ned, blir mindre varm og gir samtidig fukt til huden. Disse to kremene fra Dr. Derm er perfekt under en solkrem.

Jeg fikk en nydelig behandling med Demalogica, og med meg hjem fikk jeg blant annet denne Phyto Replenish Oil som jeg bruker under nattkremen fra samme merke for å pleie min litt sensitive hud. Den er virkelig nærende for huden, og den blir over hodet ikke fet på huden slik noen oljer kan bli.

Ultracalming Minst fra Dermalogica bruker jeg egentlig til alle tider på døgnet. Den lukter medisinsk, så jeg får ikke velværefølelsen andre mister kan gi meg. Men til gjengjeld er den super å bruke før jeg har på kremene mine og, ikke minst, etter noen timer foran pcen! Elsk!

Jeg er stor fan av La Roche-Posay sine produkter som du får på apoteket, og jeg har mange favoritter. Rosaliac UV Anti-Redness Moisturizer har en veldig god konsistens, og du kjenner godt at huden roer seg ned. Anbefaler å bruke et fuktighetsgivende serum under.

Legg igjen et svar