Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

HOT! Velg markerte lepper denne julen!

on
23. desember 2016

I morgen er det faktisk juleaften! Når du ser ut av vinduet er det ikke så veldig mye som minner om jul og vinter. Men når mørket senker seg så er det ikke så vanskelig å få ekte julestemning når lysene på juletreet tennes og den ene juleklassikeren etter den andre flommer ut av radioen.

Jeg får også fest- og høytidsstemning av å pynte meg, og denne høsten har jeg prøvd meg på litt kraftigere leppefarger. Det er så utrolig fint, og det krever så lite, i alle all når du sammenligner det med sotede øyne (selv om jeg digger det også).

Men fordelen med leppestift er at det kun er det som skal til før du ser pyntet ut og klar for fest!

Til en av KKs desemberutgaver lagde jeg denne moteserien sammen med de to dyktige jentene Yvonne Wilhelmsen og Nadine Monroe som er fotograf og stylist. Vi var på Bogstad gård som bare var det helt perfekte bakteppet for en stemningsfull juleserie.

Modellen har superfine, fyldige lepper, så det var ikke så vanskelig å velge leppestift til henne eller å få den pen. Men du må ikke ha like store og fyldige lepper som denne dama for at også du kan få de leppene du ønsker!

Du kan gjøre det på to måter! Enten klapper du et tynt lag på leppene som du fordeler jevnt med fingrene. Eller så kan du gå all in! Etter min mening blir det penest! Legg på et raust lag med leppestift, og fyll ut hele leppene dine, og evt juster små skjevheter med en leppeblyant til slutt!

Se videoen jeg har laget som ligger ute på kk.no for flere tips!

For å være helt sikker på at du får fine lepper skal du også eventuelt fjerne tørre skorper med en skrubb og fukte leppene med en balm etterpå. Prikken over i´en er å jevne huden utenfor leppene med en lysreflekterende concealer. Da fremhever du nemlig leppene på en usynlig måte slik at de “popper” litt ekstra!

ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD JUL!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT