Kropp,  Kroppspleie

Kickstart sommerhuden allerede nå!

Det er faktisk ikke så lenge til at vi skal vise både bare legger og bikinikropp! Vi liker jo å tro at man kan forvandle cellulitter og noen kilo ekstra til stramme muskler over natta, men vi må jo være ærlige å innse at det kun er hard trening flere dager i uka over flere måneder og supersunt kosthold som ”tryller” frem det.

Du kan betale deg til flottere figur med oppstrammende behandlinger på klinikker der de tar i bruk både ultralyd, lymfedrenasje, lysterapi og radiofrekvenser som smelter fett, drenerer ut avfallet og strammer opp huden. Det koster penger, men det gir resultater om du har lyst til å prioritere det!

Som en kickstart kan du begynne med kroppsprodukter som i det minste gjør huden glatt og supermyk. Jeg er avhengig av å ha glatt hud, og så lenge huden er glatt bryr jeg meg mindre om cellulittene mine. Det verste jeg faktisk vet er ru og tørr hud, og derfor skrubber jeg og smører jeg meg hele tiden. Jeg synes liksom at huden får mer spenst, og det må da hjelpe mot aldring?

Enkelte produkter setter faktisk i gang sirkulasjonen i huden slik at væske dreneres, huden blir strammere og strukturen jevnere. Dermed føler du at cellulittene blir litt mindre synlige – selv om de absolutt fortsatt er der!

Når du pleier huden over tid og får det inn i rutinene dine lager du grunnlag for sunn hud med mye glød, fukt og spenst som dermed ser yngre ut. Er du nøye med solkrem slik at du unngår rynker og pigmentflekker holder du huden enda bedre. I tillegg holder også huden bedre brunfargen fra både selvbruning før solsesongen og på brunfargen du opparbeider deg gjennom sommersesongen fra sola.

FJERNER TØRR HUD

For at kremene dine skal fungere må du fjerne de døde hudcellene på huden som stenger for pleien. Faktisk er det bare 10% av kremene dine som fungerer om du ikke eksfolierer! Dessuten blir huden din både tørr, trist, rynkete og gusten.

  • Tørrbørsting er en klassiker innen behandling av cellulitter. Denne børsten fra Karmameju har et metallbelegg som trekker ut avfallsstoffer fra huden. Bruk børsten i sirkulerende bevegelser på ren og tørr hud.
  • Superdeilig skrubb med orientalske oljer og dufter som også er godt for sansene dine. Sothys, Gommage Exfoliating Oriental Scrub.
  • Frisk skrubb du kan bruke annen hver dag til du er fornøyd. Med blant annen jomfruolje fra oliven. Korres, Body Scrub Olive Blossom.
  • Exuviance Bionic Polishing Mask er av det mer virkningsfulle salget, og løser opp død hud uten å irritere.

FUKTER OG STRAMMER OPP

Det hjelper ikke å skrubbe huden om du ikke pleier den med gode kremer som inneholder fukt og vitaminer som sørger for å holde huden ung og stram.

  • Biotherm Firming & Recovery Emulsion gir en øyeblikkelig kjølende effekt. Kremen smelter raskt inn i huden og gjør den glatt.
  • Environ Body Cream er en delvis medisinsk krem med dokumenterte oppstrammende ingredienser som vitamin A, C og E.
  • Sisley White Ginger Contouring Oil lukter helt nydelig, men det gjør også huden utrolig myk. Den skal også ha utglattende og slankende ingredienser.
  • Exuviance Retexturing Treatment inneholder blant annet syrer. Derfor er det viktig at du ikke soler deg i solarium eller bruker den i sola. Virkelig et produkt som skal brukes før sommeren!

RENSELSE INNENFRA

At skjønnheten kommer innenfra er ikke tull, og det er faktisk slik at du blir hva du spiser. Men det er ikke alltid like enkelt eller motiverende å kun spise sunne ting hele tiden. Min hud er som en åpen bok, og jeg ser meget godt når jeg må ta meg litt sammen og gå ned på visse matvarer og øke inntaket av andre.

Som en liten hjelp og en kickstart kan du rense kroppen i en periode med drikkbare greens og te.

  • Green-blandingen fra The Elixir har blitt kjent gjennom Elle Macpherson, men den har virkelig noe for seg! Jeg kan ikke fordra vanlige greens, men denne er smaksatt og dermed drikker jeg den med glede. Greens er basisk, noe som nøytraliserer syrlig kosthold (vi nordmenn har stort sett det), drar med seg avfallsstoffer og bedrer dermed tarmsystemet. Den renser virkelig (!!!) slik at magen blir flater og mindre oppblåst. Når tarmene ha det bra har resten av kroppen det bra også!
  • Springtea fra Nu Te! Det ligger jo nærmest i ordet! Denne er med peppermynte, hylleblomst og lakrisrot! Lakrisrot er kjent for å hjelpe på problemer i fordøyelsessystemet, peppermynte virker beroligende og hylleblomst er rik på vitamin C som gir huden glød.

Legg igjen et svar