Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Duften av norsk sommer

on
21. mai 2016

Du ser det allerede på flakongen. De er turkise, og sikker ment for å gjenskape livet ved den franske rivieraen, men de gir feriefølelse i Norge også.

Du kommer til å merke at jeg elsker parfymer. Ja, egentlig dufter generelt. Jeg er også overbevist om at du kan sette deg selv i den stemningen og moduset du bare ønsker ved å tilsette en dæsj parfyme.

Disse tre parfymene ble lansert for denne sommeren, og er som skapt for den norske sommeren langs kysten. Og siden jeg bor i en typisk kystby har jeg trykket disse tre duftene til mitt sjø-og-måkeskrik-hjerte.

Bvlgari, Omnia Paraiba

Partyduften av disse tre, og det er kanskje ikke så rart siden den er inspirert av brasilianske strender og jungel. Om du skal ut og danse eller bare drikke litt vin med gode venner er uansett dette den rette duften. Den rett og slett får pulsen til å slå litt raskere. Den er frisk og sexy på en gang, og lukter helt nydelig av brasiliansk maracujafrukt, bitter appelsin, gardenia, vetiver og kakao.

Giorgio Armani, Air di Gioia

Denne duften har en letthet med litt tyngde.  Når du tar den på deg får du en følelse av salt luft – en virkelig frisk start på dagen. Men etter hvert blir duften mer avrundet, jordnær og varm med blomster, tre og sypress. Jeg vil egentlig si at du senker pulsen med denne duften!

Clean, Warm Cotton Breeze

Mange ble helt hekta på Warm Cotton fra Clean da den kom for noen år siden. Jeg ble ikke det. Det ble for mye sengetøysvask for meg. Warm Cotton Breeze har derimot et ekstra sting i seg som gjør at jeg liker denne. Mulig det er pæreblomsten som skjærer bort den overveldende, men klassikeren av en renttøy-duft.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT