Kropp,  Parfyme

Duften av norsk sommer

Du ser det allerede på flakongen. De er turkise, og sikker ment for å gjenskape livet ved den franske rivieraen, men de gir feriefølelse i Norge også.

Du kommer til å merke at jeg elsker parfymer. Ja, egentlig dufter generelt. Jeg er også overbevist om at du kan sette deg selv i den stemningen og moduset du bare ønsker ved å tilsette en dæsj parfyme.

Disse tre parfymene ble lansert for denne sommeren, og er som skapt for den norske sommeren langs kysten. Og siden jeg bor i en typisk kystby har jeg trykket disse tre duftene til mitt sjø-og-måkeskrik-hjerte.

Bvlgari, Omnia Paraiba

Partyduften av disse tre, og det er kanskje ikke så rart siden den er inspirert av brasilianske strender og jungel. Om du skal ut og danse eller bare drikke litt vin med gode venner er uansett dette den rette duften. Den rett og slett får pulsen til å slå litt raskere. Den er frisk og sexy på en gang, og lukter helt nydelig av brasiliansk maracujafrukt, bitter appelsin, gardenia, vetiver og kakao.

Giorgio Armani, Air di Gioia

Denne duften har en letthet med litt tyngde.  Når du tar den på deg får du en følelse av salt luft – en virkelig frisk start på dagen. Men etter hvert blir duften mer avrundet, jordnær og varm med blomster, tre og sypress. Jeg vil egentlig si at du senker pulsen med denne duften!

Clean, Warm Cotton Breeze

Mange ble helt hekta på Warm Cotton fra Clean da den kom for noen år siden. Jeg ble ikke det. Det ble for mye sengetøysvask for meg. Warm Cotton Breeze har derimot et ekstra sting i seg som gjør at jeg liker denne. Mulig det er pæreblomsten som skjærer bort den overveldende, men klassikeren av en renttøy-duft.

Legg igjen et svar