Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Negler Tester

Den beste neglelakken jeg har testet noen gang! Se video!

on
20. mars 2017

Denne posten publiserte jeg i januar, men jeg bare måtte vise i en video hvor enkel lakken er å legge!

Jeg vet det høres veldig svulstig ut, men jeg overdriver faktisk ikke i det hele tatt! Det er kun et pitte lite minus, og det er at flakongen ikke er spesielt sexy. Men hva gjør vel det når innholdet er så utrolig bra!

Du skal straks få vite litt mer om hvorfor jeg synes den er så bra, rent praktisk, men først skal du få vite hva de reklamerer det med selv som også er med på å gjøre den så bra.

Orly sine Breathable-lakker kan skilte med at de har pleie med arganolje og vitaminer, basecoat, farge og topcoat i samme flaske i tillegg til at lakkene puster og er 10-free! Siden de puster er produktene også ”Halal”-sertifisert.

Altså et alt-i-et produkt som både gjør neglene komplette, gir masse pleie og er bra (i alle fall bedre) for miljøet og kroppen. For det kjedeligste med å legge negler er at det må så mange lag til for at lakken skal se bra ut, ikke ødelegge neglene og holde mer enn en dag uten at den skaller.

Men den har et par kjærkomne egenskaper til, utover at den faktisk har både farge, base- og topplakk i ett!

Kosten er nemlig helt rå! Superpresis, legger lakken i perfekt mengde, og om du har dårlig tid trenger du strengt tatt kun bare et strøk. I tillegg tørker den fort, selv med to rause lag.

Lakken er blank, sterk, bra for miljøet, holdbar, fin i fargen, har bra kost, tørker raskt, har pleie, basecoat, farge og topcoat. Hva mer kan man egentlig be om?

På videoen under ser du hvor enkelt det er å legge lakken, og hvor fint kosten legger fargen på neglen. Jeg har også lakket venstre hånd med to strøk!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT