Makeup,  Negler,  Tester

Den beste neglelakken jeg har testet noen gang! Se video!

Denne posten publiserte jeg i januar, men jeg bare måtte vise i en video hvor enkel lakken er å legge!

Jeg vet det høres veldig svulstig ut, men jeg overdriver faktisk ikke i det hele tatt! Det er kun et pitte lite minus, og det er at flakongen ikke er spesielt sexy. Men hva gjør vel det når innholdet er så utrolig bra!

Du skal straks få vite litt mer om hvorfor jeg synes den er så bra, rent praktisk, men først skal du få vite hva de reklamerer det med selv som også er med på å gjøre den så bra.

Orly sine Breathable-lakker kan skilte med at de har pleie med arganolje og vitaminer, basecoat, farge og topcoat i samme flaske i tillegg til at lakkene puster og er 10-free! Siden de puster er produktene også ”Halal”-sertifisert.

Altså et alt-i-et produkt som både gjør neglene komplette, gir masse pleie og er bra (i alle fall bedre) for miljøet og kroppen. For det kjedeligste med å legge negler er at det må så mange lag til for at lakken skal se bra ut, ikke ødelegge neglene og holde mer enn en dag uten at den skaller.

Men den har et par kjærkomne egenskaper til, utover at den faktisk har både farge, base- og topplakk i ett!

Kosten er nemlig helt rå! Superpresis, legger lakken i perfekt mengde, og om du har dårlig tid trenger du strengt tatt kun bare et strøk. I tillegg tørker den fort, selv med to rause lag.

Lakken er blank, sterk, bra for miljøet, holdbar, fin i fargen, har bra kost, tørker raskt, har pleie, basecoat, farge og topcoat. Hva mer kan man egentlig be om?

På videoen under ser du hvor enkelt det er å legge lakken, og hvor fint kosten legger fargen på neglen. Jeg har også lakket venstre hånd med to strøk!

Legg igjen et svar