Hår,  Pleie,  Stylingprodukter,  Tester

10 hårprodukter til terningkast 6

Hårprodukter er veldig individuelt fordi vi har så forskjellig hårtyper og hårtilstand. Men om du har litt sånn samme hårtype som meg, det vil si typisk nordisk hår med fine hårstrå og som farges jevnlig, bør du ta en titt på lista mi.

I tillegg har jeg stylet en del hår på modeller opp gjennom, og har derfor testet veldig mye forskjellig, og vet hva som funker og ikke funker fullt så godt. Her får du 11 produkter jeg er stor fan av akkurat nå, pluss navnet på 10 til som jeg har brukt før, og som jeg elsker!

PLEIE

Mason Pearson, Hair Brush

Du lurer sikkert på hvorfor en hårbørste er med på hårpleielista. Men den er laget av villsvinhår av god kvalitet, og når du børster håret langs hodebunnen drar du hudens egen olje ut i hårstråene samtidig som at du renser håret. I tillegg setter du i gang blodsirkulasjonen som igjen gir sunn hodebunn. Blant annet! Dessuten har du børsten så lenge du lever!

Moroccanoil, Restorative Hair Mask

For det først lukter den helt nydelig, og gir litt sommerfølelse. Men denne er helt ypperlig når håret begynner å bli litt slitt. Du merker med en gang at tuppene føles mykere og sunnere. Dessuten elsker jeg at den kun skal sitte i håret i 5 minutter.

Björn Axén, Blond Caramel

Dette er egentlig laget for blondiner, men siden jeg har lyse striper i håret funker den også til meg. Den inneholder fargepigmenter som demper det aller lyseste når håret blir litt blast, i tillegg til at den tilfører en liten varme. Etter 10 minutter har håret både fått litt jevnere farge, mer glans og fukt. Effekten varer ca 3-4 vask.

Björn Axén, Strengthening Shampoo/Conditioner for fine hair

Ah, det er den beste sjampoen jeg har brukt på lenge! Jeg har tynne hårstrå som fort blir veldig slitt, selv om jeg har kort hår og bruker masker. Men etter at jeg begynte å bruke disse ble håret så lite slitt at jeg ikke tenkte på det. Dessuten digger jeg at sjampoen kommer i større flaske enn balsamen, for tross alt bruker man mye mer sjampo enn balsam. Nå ble de faktisk tomme på likt!

Schwarzkopf, Color Refresher

En fargeoppfrisker som også dekker grå hår er intet mindre enn fantastisk, og er derfor helt perfekt å bruke de siste to ukene før du skal til frisøren. Den skal også bare sitte i håret noen få minutter, og fargen holder ca 3 vask. Fargen i kald brun er perfekt for meg som får litt vel mye varme i håret når det begynner å bli litt slitt.

STYLING

 Wella Professionals, Oil Reflections Light

Jeg har alltid likt ideen om å ha oljer i håret! Det lukter himmelsk godt, og det ser stort sett veldig bra ut med en gang. Men som regel tar det ikke så lang tid før håret ser fett ut og faller fullstendig sammen, i alle fall på meg. Men denne gjør ikke det i det hele tatt. Jeg kan selvfølgelig ikke bruke mye, og det skal man heller ikke, men som en finish til håret funker denne oljen helt utmerket.

Sebastian, Potion 9

Den har rukket å bli en klassiker! Da jeg startet i denne bransjen for veldig mange år siden var noe av det første jeg lærte at Portion 9 funket veldig bra mot “flyvehår”. Men den gir også næring, og er fin å ha i håret før føning, som mild styling og som touch up utover dagen fordi den ikke klisser.

Sachajuan, Dark Volume Powder

Et nytt produkt på markedet! Jeg har testet mange tørrsjampoer for mørkt hår, og flere av dem er ganske gode. Men denne synes jeg er ekstra god fordi partiklene er ekstra små, fordeler seg fint i håret, gir volum og holder hele dagen. Den demper også grått hår!

Kérastase, K Laque Noire

Jeg liker Kérastase generelt veldig godt! Jeg synes likesom at alt de gjør er gjort med omhu. Denne hårsprayen gir utrolig bra hold uten at den klisser og du kan børste ut sprayen om du ikke var fornøyd med frisyren uten å få produktrester i håret. Og så kan den brukes opp ned om du ønsker mer volum i håret.

Colab, Dry Shampoo Sheer+Invisible

Colab har to typer tørrsjampo, en lett og en for styling. Dette er den lette varianten! Du trenger altså så lite produkt før du får effekt, og derfor blir ikke mørkt hår grått! Tørrsjampoen fordeler seg utrolig fint i håret!

ANDRE SUPERBRA PRODUKTER

  • L´Oréal Professionnel, Hair Touch Up
  • Matrix, Rough Me Up
  • Oribe, Dry Texturizing Spray
  • KMS, Hair Play, Playable Texture
  • Fatboy
  • L´Oréal Professionnel, Mythic Oil Milk
  • Kérastase, Chronologiste Revitalizing Hair Mask
  • Joico, Flip Turn 10+ Volumizing Finishing Spray
  • Aterna Caviar, CC Cream
  • Björn Axén, Short Hair Wax, Super Strong Hold Wax

Legg igjen et svar