Makeup

Michelle Obamas makeupartist gir deg sine beste tips!

Jeg har vært så heldig å møte makeupartisten Rebecca Restrepo to ganger! Første gangen var i Stockholm for noen år siden, men siste gangen møtte jeg henne i New York. Men hvem er så denne dama?

Ja, jeg kan love deg at hun er et fargerikt menneske, og du kan ikke unngå å bli engasjert når du møter henne! Hun er en New Yorker, men har opphav fra Colombia, noe som farger henne bokstavelig talt. Det gjenspeiler seg selvfølgelig i sminken hun lager for Elizabeth Arden, men også hvordan hun legger sminken på sine celebrity-kunder.

Hun kan nemlig skilte med å ha både Michelle Obama, Alicia Keys, Gwyneth Paltrow og Brooke Shields på kundelisten sin. Blant annet!

I tillegg til trender for våren og sommeren fikk jeg hennes beste tips for hvordan få sminken til å sitte på huden (og nei, det er ikke noe fancy produkt), de beste produktene til dagen etter en real fest og hva kvinner alltid bør ha med seg i vesken sin.

FÅ SMINKEN TIL Å SITTE HELE DAGEN

Det aller viktigste er hudpleie, og at du forandrer den gjennom hele året på lik linje som du forandre klærne dine. Det er så viktig at kvinner skjønner at det du bruker om vinteren kan du ikke bruke om sommeren, på samme måte som at du ikke går med vinterklær om sommeren og motsatt. Skal sminken bli bra må du legge grunnlaget med riktig hudpleie. Da vil også sminken sitte!

Det er så typisk at kvinner sier at huden min fungerer ikke i dag, for sminken vil ikke sitte på!

DEN HOTTESTE SMINKEN FOR VÅREN

Its all about the eyes!  Og den aller største trenden for vår og sommer er å leken med teksturer. Bruk ulike former for skimmer og shine sammen med elementer av matt, og det gjelder både på hud, lepper og øyne.

Et hot tips er å først legge en matt og en skinnende øyeskygge på lokket. Så fukter du penselen og påfører mer skygge med den langs vippekanten. Da har du plutselig tre teksturer. Da er det for eksempel lekkert å legge matt farge på leppene.

Og så må vi ikke glemme bryn! Bryn er stort! Men de skal gjøres naturlig, og for de fleste passer det ikke med harde, mørke bryn. Velg en nyanse i aske, det vil se best ut på de fleste.

 

BESTE SMINKETIPS FOR DAGEN DERPÅ

  • Bruk en fuktighetsmaske, concealer og rouge. De vil være dine best venner egen etter en fest! Det som skjer er at huden blir helt dehydrert av alkoholen, og du trenger å booste huden med fukt. Da er en fuktighetsmaske helt nødvendig!
  • For å skjule at du ikke har sovet så godt trenger du en concealer.
  • Rouge trenger du til å tilføre ansiktet litt farge igjen. Alkohol og lite søvn gjør at du ser dratt og blek ut. Med mindre du har rosacea, da! Da blir jo resultatet det stikk motsatte, og da trenger du ikke rougen – kun concealer!

4 PRODUKTER ALLE KVINNER BØR HA MED I VESKEN

– Hun trenger definitivt ha en maskara som fremhever vippene og hun trenger definitivt å ha en concealer som også kan brukes som foundation og dekke det meste. Hun trenger noen som former brynene i en eller annen form, som blyant eller brynsmaskara. Det rammer opp hele ansiktet. Og så hun trenger kremrouge, sier Rebecca.

Kremrougen kan du nemlig bruke på leppene også, men hun velger heller å bruke kremrouge på leppene enn å bruke leppestift i kinnene. Pigmentene er litt annerledes på leppestiften og konsistensen kan være litt kraftig, og derfor kan leppestift være litt vanskeligere å få pent på kinnene.

– Uansett – jeg kan ikke leve uten en concealer! Den er en del av livet mitt, ler hun!

Legg igjen et svar