Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hudpleie Looks Parfyme Pleie

Sniktitt på nyhetene for 2017

on
28. desember 2016

Riktig god jul, alle sammen! Håper julefeiringen har vært fin så langt! Selv har jeg nytt juledagene sammen med familie, men nå har jeg tatt turen til hytta for å slappe helt av, kose meg skikkelig og feire at vi går inn i 2017.

Julen er tiden for litt ettertanke og oppsummering for hva som har vært, men samtidig er det bare noen dager til et helt flunkende nytt år som har masse nye muligheter. Det gleder jeg meg veldig til!

Når det kommer til skjønnhet har jeg fått mange nye favoritter i 2016. Dessuten har jeg lært så utrolig masse. Fordelen med skjønnhetstoff kontra motestoff (har jobbet med det også) er at det aldri står stille! Det kommer alltid noe nytt! Nye ingredienser, ny forskning, nye type produkter – jeg elsker det!

Så hva kan du forvente deg i 2017 på skjønnhetsfronten? Jeg kan ikke se inn i fremtiden, men jeg kan si noen om hva vi kan forvente de første månedene (og du skal få vite mye mer på nyåret)! For meg starter 2017 ganske nedtonet både innen parfyme og sminke, men med en tvist som gjør det nedtonede veldig spennende.

Etter hvert begynner du å lengte etter våren, og i 2017 vil du se mye til kraftige farger som oransje og rosa kombinert med svart og hvitt i butikkhyllene både på parfyme og sminke.

Jeg gleder meg til alle reisestørrelsene og multiproduktene som gjør hverdagen og reisene mine litt enklere.

Nå vil vi ha enda mer funksjonelle produkter til huden vår. Flere produsenter tilbyr enda mer skreddersydde produkter. Dessuten har forskerene funnet ut mer om hvordan huden (0g resten av kroppen) fungerer om natten. Det har selvfølgelig resultert i mange nye nattprodukter, noe som gjør hudpleien enklere for oss!

Ja takk til masker om gjør jobben på natterstid mens jeg sover!

Forskning starter alltid hos de store frisørmerkene, og det er noe av det du betaler for (ja, i tillegg til at det er veldig bra produkter med høy konsentrasjon av virketoffer)! Heldigvis drypper det litt på “klokkeren” også slik at du som vanlig forbruker kan nyte godt av høyteknologi til en bedre pris når en ny ingrediens eller behandling har vært i frisørsalong en stund.

I dette tilfellet snakker vi om ulike “plex”-teknologier!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT