Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup Negler Øyne

Trenger du sminketips til julebordet?

on
2. desember 2016

Jeg bruker ikke så mye sminke til hverdags, men når jeg skal på fest bruker jeg ganske så mye sminke. Jeg elsker sotede øyne, og nå i det siste har jeg også fått dilla på dype farger på leppene.

Her en den fineste sminken jeg vet om akkurat nå, og om du har lyst til å teste ut noe nytt og lekkert i helgen eller frem mot jul så får du få noen gode sminketips her!

Røde negler er en klassiker, men test ut nyanser av lilla! Personlig liker jeg de dype og mørke nyansene best for uttrykket blir litt mer rocka. Liker du litt mer glam eller har vil du skjule dårlig lakkerte negler legger du et lag med gullskimmer over. Eller hva med å legge gullskimmer på kun en negl?

Noen som faktisk er veldig fint, men samtidig diskret er å kun legge gullskimmer på neglene. Husk da å legge et par lag med underlakk først, ellers får du problemer med å få av glitteret igjen!

Du må ikke sote øynene med svart og grått! Personlig liker jeg å bruke enten gylne toner, grønt, blått og lilla som base og så sote med sjokolade, grått eller svart.

Kremskygge er helt genialt om du synes øyeskygge er vanskelig. Du trenger kun å bruke fingrene dine til å fordele skyggen på lokket, og om du vil trenger du kun å bruke en farge i stedet for to eller flere som du bør bruke om du velger tørre skygger.

Gull er helt fantastisk fordi du får festlook uansett hva du gjør. Lag en gulliner på bar hud eller sammen med skygge, og gullskyggen kan du legge så transparent eller intenst du bare ønsker. Det blir riktig uansett – nesten!

Dessuten kan du bruke gull som highlighter over hele ansiktet og på skuldrene, og gyllen highlighter kan brukes som base for øyeskyggen din.

Elsk, elsk! Disse leppefargene er bare helt nydelig! Igjen, røde lepper er og blir en klassiker, men julens hotteste farge på leppene er faktisk rosa! Og skulle du synes det blir for mye med en kraftig farge på leppene er gloss med mye skimmer en sikker vinner til julelooken din.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT