Lepper,  Makeup,  Negler,  Øyne

Trenger du sminketips til julebordet?

Jeg bruker ikke så mye sminke til hverdags, men når jeg skal på fest bruker jeg ganske så mye sminke. Jeg elsker sotede øyne, og nå i det siste har jeg også fått dilla på dype farger på leppene.

Her en den fineste sminken jeg vet om akkurat nå, og om du har lyst til å teste ut noe nytt og lekkert i helgen eller frem mot jul så får du få noen gode sminketips her!

Røde negler er en klassiker, men test ut nyanser av lilla! Personlig liker jeg de dype og mørke nyansene best for uttrykket blir litt mer rocka. Liker du litt mer glam eller har vil du skjule dårlig lakkerte negler legger du et lag med gullskimmer over. Eller hva med å legge gullskimmer på kun en negl?

Noen som faktisk er veldig fint, men samtidig diskret er å kun legge gullskimmer på neglene. Husk da å legge et par lag med underlakk først, ellers får du problemer med å få av glitteret igjen!

Du må ikke sote øynene med svart og grått! Personlig liker jeg å bruke enten gylne toner, grønt, blått og lilla som base og så sote med sjokolade, grått eller svart.

Kremskygge er helt genialt om du synes øyeskygge er vanskelig. Du trenger kun å bruke fingrene dine til å fordele skyggen på lokket, og om du vil trenger du kun å bruke en farge i stedet for to eller flere som du bør bruke om du velger tørre skygger.

Gull er helt fantastisk fordi du får festlook uansett hva du gjør. Lag en gulliner på bar hud eller sammen med skygge, og gullskyggen kan du legge så transparent eller intenst du bare ønsker. Det blir riktig uansett – nesten!

Dessuten kan du bruke gull som highlighter over hele ansiktet og på skuldrene, og gyllen highlighter kan brukes som base for øyeskyggen din.

Elsk, elsk! Disse leppefargene er bare helt nydelig! Igjen, røde lepper er og blir en klassiker, men julens hotteste farge på leppene er faktisk rosa! Og skulle du synes det blir for mye med en kraftig farge på leppene er gloss med mye skimmer en sikker vinner til julelooken din.

Legg igjen et svar