Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

Denne parfymen gir meg rakere rygg

on
18. oktober 2016

Jasmine Marzipane er en del av Lancômes nye parfymekolleksjon som består av seks helt ulike, spesielle og vakre parfymer. Om du er glad i og skjønner litt om parfymer vil du som meg garantert forelske deg i en av disse.

Å kjøpe en av disse duftene blir som å gå for vinflaskene som står på de øverste hyllene, bare at parfymene kan du nyte så veldig mye lengre. For det er det duft handler om. Det er å sette pris på den, skjønne hva den kan gjøre for deg og ikke bare ta den på av gammel vane.

Duftene er laget av ulike parfymører, og man kan trygt si at duftene er veldig personlige. Det er nesten sånn at du enten elsker eller misliker parfymene, og er definitivt ikke den type dufter du bare slenger på deg fordi den tilfeldigvis sto nærmest. Du må ha et ønske om å bære den!

Les mer lengre ned i saken om hvorfor jeg liker denne duften så godt!

LITT HISTORIE

Armand Petitjean grunnla Lancôme i 1935, og som lidenskapelig parfymør lagde han fem ulike dufter som ble presentert på verdensutstillingen i Brussel, og som han selvfølgelig vant utstillingens priser for.

Du ha kanskje hørt om Lancôme-rosen! I alle fall har du sett den, for den er er i logoen til Lancôme. Men det finnes faktisk en egen rose som er dyrket frem kun for Lancôme, og det er takket være Armand Petitjean og hans kone som begge hadde en forkjærlighet til blomster.

Rose har alltid vært sentral for Lancôme, og sammen med utsøkte ingredienser som han samlet fra hele verden lagde han dufter som var helt unike den gang.

HYLLEST

Parfymesamlingen Mason Lancôme Grand Cru er en hyllest til parfymøren som grunnla Lancôme i 1935. Ikke bare er ekstraktene av ypperste kvalitet. De utrolig vakre flakongene utformet av designerduoen Alex & Marine gjenspeiler også Lancômes histore og hvor eksklusive disse duftene faktisk er.

Lancôme har fått seks av noen av verdens flinkeste neser til å hylle Armand Petitjean, og resultatet er seks vakre kunstverk med eksklusive ingredienser av blant annet lavendel, rose, sjasmin, tuberose, ulike treslag og oud.

 

Jeg har Jasmine Marzipane fra denne kolleksjonen, og når jeg tar på den blir jeg faktisk litt rettere i ryggen. Jeg bruker den når jeg har lyst til å være litt elegant. Ikke sensuell, men elegant! Bare det å åpne den vakre og ganske tunge flakongen gjør noe med deg.

Men det er den myke sjasminduften som virkelig gjør noe med kroppsholdningen min. Det er som å ta på seg et par høye hæler slik at du føler deg ekstra fin.

Parfymen beskrives som en “woody white flower floral”, og åpnes med en myk eksplosjon av blomster. Etter en stund avtar det kraftige blomsterpreget, og duften legger seg som et mykt slør på huden som jeg har lyst til å snuse på hele tiden.

Parfymen består av to ulike sjasmin – sjasmin sambac som er håndplukket grytidlig om morgenen og grandiflorum sjasmin som tilfører duften fylde av lær og frukt. I tillegg består duften av mandeltre, vaniljeekstrakt, sandeltre, cashmeran og hvit musk.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT