Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Sminkekurs

SMINKEKURS: 5 år yngre med riktig sminke

on
13. september 2016

Lurer du på hvordan du egentlig skal sminke deg? I juni har jeg ledig tid for sminkekurs. Jeg holder sminkekurs der du lærer grunnleggende teknikker som gjør det enkelt å sminke seg, samt triksene som gjør at du ser minst 5 år yngre.

Du kan booke meg inn for ulike type kurs, både grunnleggende og grundige kurs på 3 timer der det kun er plass til 4 personer eller enklere kurs med opp til 10 deltakere, for eksempel i forbindelse med en sommerfest eller venninnekveld.

DETTE FÅR DU PÅ 3-TIMERS KURS:

  • 3 timers kurs med demonstrasjon og personlig veiledning der jeg viser deg hvordan få den perfekte foundation, hvordan du legger sminken for akkurat dine øyne, sminke bort tunge øyelokk, hvilke farger du kler, hvordan få sminken til å sitte hele dagen, hvilke produkter du trenger, hvilke produkter du over hodet ikke trenger, pluss masse mer.
  • Enkel servering
  • Kompendium som du kan ta med hjem slik at du ikke glemmer det du har lært!

Pris: Kr 950

Om du ønsker kan du kjøpe produkter fra Mii Cosmetics og Sanctuary Spa etter kurset.

SPØR ETTER TILBUD FOR ANDRE TYPE KURS! JEG TILPASSER!

PÅMELDING

Send mail for spørsmål og påmelding til toneskipa@gmail.com Påmeldingen er bindende.

Betalingen må skje FØR du ankommer kurset via VIPPS.

ADRESSE

Jeg har tilgang til lokaler sentralt i Oslo, men jeg kan reise til der du holder til om du ønsker det. Reiser utover en time fra Oslo påberegnes en liten reisegodtgjørelse.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT