Makeup,  Sminkekurs

SMINKEKURS: 5 år yngre med riktig sminke

Lurer du på hvordan du egentlig skal sminke deg? I juni har jeg ledig tid for sminkekurs. Jeg holder sminkekurs der du lærer grunnleggende teknikker som gjør det enkelt å sminke seg, samt triksene som gjør at du ser minst 5 år yngre.

Du kan booke meg inn for ulike type kurs, både grunnleggende og grundige kurs på 3 timer der det kun er plass til 4 personer eller enklere kurs med opp til 10 deltakere, for eksempel i forbindelse med en sommerfest eller venninnekveld.

DETTE FÅR DU PÅ 3-TIMERS KURS:

  • 3 timers kurs med demonstrasjon og personlig veiledning der jeg viser deg hvordan få den perfekte foundation, hvordan du legger sminken for akkurat dine øyne, sminke bort tunge øyelokk, hvilke farger du kler, hvordan få sminken til å sitte hele dagen, hvilke produkter du trenger, hvilke produkter du over hodet ikke trenger, pluss masse mer.
  • Enkel servering
  • Kompendium som du kan ta med hjem slik at du ikke glemmer det du har lært!

Pris: Kr 950

Om du ønsker kan du kjøpe produkter fra Mii Cosmetics og Sanctuary Spa etter kurset.

SPØR ETTER TILBUD FOR ANDRE TYPE KURS! JEG TILPASSER!

PÅMELDING

Send mail for spørsmål og påmelding til toneskipa@gmail.com Påmeldingen er bindende.

Betalingen må skje FØR du ankommer kurset via VIPPS.

ADRESSE

Jeg har tilgang til lokaler sentralt i Oslo, men jeg kan reise til der du holder til om du ønsker det. Reiser utover en time fra Oslo påberegnes en liten reisegodtgjørelse.

Legg igjen et svar