Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie Tester Ukategorisert

4 god grunner til å bruke kroppsoljer, og disse har jeg testet!

on
1. februar 2017

Været nå om dagen er ganske merkelig synes jeg! Det merkes på huden også, det er liksom hverken eller. I det ene øyeblikket blir huden knusktørr på grunn av kuldedropp, mens kuldekremen blir helt overflødig dagen etter.

Oljer synes jeg er utrolig deilig å bruke akkurat nå, men mest på kroppen. Jeg har blitt fortalt at huden i ansiktet mitt blir tung av å bruke olje, men når det er ekstra kaldt ute synes det er ganske godt med en nærende og beskyttende olje.

Der i mot føler jeg at kroppen min blir glad når jeg smører den inn med velduftende oljer, og her skal du få 4 grunner til at jeg synes du skal prøve en god olje også!

  1. Kroppsoljene er gjerne en blanding av flere oljer. De kan blant annet inneholde eteriske oljer fra planter som har så små molekyler at de faktisk trenger godt ned i huden. I enkelte tilfeller trekker de også inn i blodbanen, og kan derfor påvirke huden lenge etter at du har vasket den av igjen.
  2. Oljer laget av planteoljer er rike på omega fettsyrer og vitaminer som har veldig gunstig påvirkning på hudlidelser og tørr hud generelt.
  3. Kroppsoljer dufter som regel helt nydelig, og derfor føler du deg litt mer oppløftet og litt mindre deprimert av oljeduften. Innholder den litt sitrus og eller peppermynte er den perfekt om morgenen. Orientalske blomster og vanilje varmer og roer ned om kvelden.
  4. Om oljen ikke har en spesiell effekt som at den virker oppstrammende kan den også fungere i ansiktet, i håret, på neglebåndene og på leppene. Med andre ord helt perfekt å ha med på tur!

TEST

Husk at huden må være litt fuktig når du påfører olje ellers vil ikke olje trekke særlig inn i huden. Jeg har kun fokusert på duft, hvordan den føles på huden og hvor godt den trekker inn. Ikke virkning siden det ikke alltid er så lett å merke.

Organique, Argan Oil dufter slik arganolje faktisk lukter. Argan vi kjenne har en særegen duft, men det er bare parfyme. Arganolje lukter ikke noe spesielt, og kan minne om olivenolje. Denne smetter veldig raskt inn i huden, og huden føles god.

Thalgo, Polinésia er opprinnelig en massasjeolje. Den er veldig drøy, og lukter eksotisk av blant annet blomster. Huden føles veldig god og myk, og oljen smelter ganske greit inn i huden etter en stund.

The Organic Pharmacy, Sweet Vanilla Dry Oil er min favoritt blant disse. Den trekker raskt veldig godt inn i huden, og lukter helt herlig av vanilje.

Sisley, White Ginger Contouring oil for Legs har en superfrisk, spaaktig duft. Denne vil jeg typisk ta om morgenen. Men jeg vil anbefale å vente lengst mulig med å kle på meg for det tar litt tid før den trekker inn i huden.

Biotherm Body Reform Stretch Oil er oljen som bruker lengt tid på å trekke inn i huden. Den er jo litt i samme sjanger som Sisley som også bruker litt tid på å trekke inn. Uansett dufter den veldig godt, og du blir glad av både duften og fargen. Huden føles også smidig og myk.

Rudolph Body Oil er muligens den jeg liker minst. Konsistensen er en smule trå, og duften er ikke helt etter min smak. Samtidig så føles huden myk og smidig, så det er absolutt en god olje.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT