Kropp,  Kroppspleie,  Tester

Test av kroppsfoundation – ser du forskjell?

Nå har jeg testet foundation for kroppen (ja, det finnes), og resultatet ser du på før- og etterbildet! Jeg testet Dermablend fra Vichy i fargen Light som var altfor lys og rosa til min hud. Det ser du faktisk ikke så godt på bildet, heldigvis! For hadde fargen vært litt mørkere hadde jeg falt for produktet litt bedre.

Det har nemlig kommet flere foundation for kroppen som dekker en god del mer enn en instant bronzer. For noen år siden kom de første “strømpebuksene” på spray, og jeg vil vel påstå at dette er et lignende produkt, bare i kremform.

Kroppsfoundation er supert om du har en del arr og røde partier på beina, og det virkelig jevner hudtonen. Men dette er ikke et produkt du bare smører på deg rett for du skal gå ut døra! Du må gjøre litt forarbeid først ellers ser huden veldig tørr og ekkel ut.

Du må skrubbe huden veldig godt slik at all tørr hud er borte. Dessuten trenger du en god omgang med fuktighetskrem slik at huden blir mettet og jevn.

Dermablend er veldig drøy, så det er viktig å bruke lite produkt av gangen og heller legge på litt mer. Det går også veldig fint å dytte på litt ekstra produkt etterpå på akkurat det arret du har lyst til å skjule.

Denne fungerer ikke som en concealer som du kun kan legge på partier du vil skjule. Til det passer konsistensen og fargetonen (som jeg har prøvd i alle fall) litt for lite til huden.

Jeg tror heller ikke jeg ville ha brukt foundation i fullt dagslys på våren eller sommeren heller. Men til julekjolen når du ikke har lyst til å bruke strømpebukse er den helt perfekt!

Legg igjen et svar