Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie Tester

Test av kroppsfoundation – ser du forskjell?

on
6. desember 2016

Nå har jeg testet foundation for kroppen (ja, det finnes), og resultatet ser du på før- og etterbildet! Jeg testet Dermablend fra Vichy i fargen Light som var altfor lys og rosa til min hud. Det ser du faktisk ikke så godt på bildet, heldigvis! For hadde fargen vært litt mørkere hadde jeg falt for produktet litt bedre.

Det har nemlig kommet flere foundation for kroppen som dekker en god del mer enn en instant bronzer. For noen år siden kom de første “strømpebuksene” på spray, og jeg vil vel påstå at dette er et lignende produkt, bare i kremform.

Kroppsfoundation er supert om du har en del arr og røde partier på beina, og det virkelig jevner hudtonen. Men dette er ikke et produkt du bare smører på deg rett for du skal gå ut døra! Du må gjøre litt forarbeid først ellers ser huden veldig tørr og ekkel ut.

Du må skrubbe huden veldig godt slik at all tørr hud er borte. Dessuten trenger du en god omgang med fuktighetskrem slik at huden blir mettet og jevn.

Dermablend er veldig drøy, så det er viktig å bruke lite produkt av gangen og heller legge på litt mer. Det går også veldig fint å dytte på litt ekstra produkt etterpå på akkurat det arret du har lyst til å skjule.

Denne fungerer ikke som en concealer som du kun kan legge på partier du vil skjule. Til det passer konsistensen og fargetonen (som jeg har prøvd i alle fall) litt for lite til huden.

Jeg tror heller ikke jeg ville ha brukt foundation i fullt dagslys på våren eller sommeren heller. Men til julekjolen når du ikke har lyst til å bruke strømpebukse er den helt perfekt!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT